Nieuw onderwerp beginnen

Terug rijden naar route ipv gemist routepunt

Als je een route rijdt, en je mist een punt (door een verkeerde afslag of een omleiding bijvoorbeeld) blijft Navigator je terugsturen naar het gemiste route punt. Nu kun je natuurlijk handmatig aangeven dat je wilt overslaan tot het volgende routepunt, maar het zou wel erg handig zijn als Navigator zélf bedenkt dat je naar het volgende routepunt wilt als je dat nadert, of zelfs raakt. Het is niet handig dat Nav je blijft terugsturen naar routepunt 7 als je routepunt 8 en 9 als gepasseerd bent! 

Met name de mensen die met een "normale" smartphone rijden, waarbij de handschoen dus uit moet om iets over te kunnen slaan, is dat een waardevolle toevoeging.

Garmin en volgens mij ook TT sturen je niet terug naar een vorig routepunt als je weer op de route zit.


3 personen hebben deze vraag
1 opmerking

Beste Cor,


Bedankt voor uw feedback. Het door u gemaakte punt wordt inderdaad vaker gemaakt. Momenteel kunt u dit oplossen door routepunten 'over te slaan' een functie die u in het menu aan de rechterkant kunt zien. 


Echter, begrijp ik uw punt met betrekking tot het aanklikken van het scherm goed. Ik zal uw suggestie dan nogmaals onder de aandacht brengen van onze programmeurs, zij zullen hier verder naar kijken.


Met vriendlijke groet,


Koen

Customer Support


1 persoon vindt dit leuk
Aanmelden om een reactie te posten