In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je vanuit het menuonderdeel "Start" gemakkelijk jouw routes en tracklogs kan beheren in de app. Onderdeel hiervan is ook het maken van een nieuwe track en het opnemen van momenten in jouw tracklogs.

1. Klik op "Tracking" om te beginnen.

1. Terug naar de hoofdpagina.

2. Nieuwe tracklog starten.

3. Uw routes bekijken.

4. Uw voltooide tracklogs.

5. Klik op een route (of tracklog indien u op 4 klikt) om deze te openen.

Wanneer u een route opent krijgt u het volgende scherm te zien:

1. Nieuwe tracklog starten.

1. Dit is hetzelfde als wanneer u een tracklog start zonder route. Nu ziet u alleen de route op hetzelfde scherm weergeven als waar u uw tracklog opneemt.

2. Route in een navigatie app openen (Sygic).

3. Hotels zoeken in de buurt.

4. Deze route favoriet maken.

Als u een nieuwe tracklog start kunt u kiezen wat voor vervoersmodus u wilt.

1. Rijden.

2. Fietsen.

3. Wandelen.

4. Start de opname.

Wanneer u op "Start" heeft geklikt komt u in een nieuw scherm terecht

1. Klik hier om de opname te starten. Dit is hetzelfde als wanneer u op de knop klikt binnen een route.

1. Vul een naam in voor de tracklog.

2. Start de opname.

1. Klik op het play icoontje op te tracken.

1. Hierna verandert dit in een pauze knop. Klik hierop om te pauzeren.

2. Beƫindig de opname.

3. Maak een foto, deze wordt gekoppeld aan de locatie waar u die maakt.

4. Bekijk statistieken.

Wanneer u vanuit het menu in oude tracklog bekijkt opent het volgende scherm

1. Deel deze met anderen.

2. Bekijk de statistieken.

Als u de statistieken van een oude tracklog bekijkt of eentje van die u op dat moment aan het opnemen bent, ziet dat er als volgt uit: