Het is bij MyRoute-app mogelijk om uw gemaakte routes rechtstreeks te exporteren naar uw navigatiesysteem. Dit doet u door gebruik te maken van onze connector tool. U installeert de connector eenmalig (eventueel zijn tussendoor updates noodzakelijk) en vervolgens kunt u deze gebruiken voor elke route.

Wilt u meer weten over het installeren van de connector, bekijk dan de Handleiding 'Connector installeren' - Windows & MacOS.

Een route exporteren naar uw navigatiesysteem

Allereerst is het belangrijk dat uw navigatiesysteem verbonden is met uw computer. Twijfelt u of het navigatiesysteem verbonden is? U kunt checken of de computer en het navigatiesysteem verbonden is door te kijken of uw navigatiesysteem wordt getoond in uw verkenner. Sommige navigatiesystemen beschikken over een 'Import routes' functionaliteit. Zorg dat u deze tijdens het exporteren van uw route vanaf uw computer aan hebt staan.

• Koppel uw navigatiesysteem met de USB-kabel aan uw computer;
  • Open de route in MyRoute-app;
  • Klik rechtsboven op 'Exporteren'

Voor meer informatie zie: Wat te doen als navigatiesysteem bij exporteren niet gevonden wordt?

Het 'Exporteren naar device' scherm

Vervolgens wordt het onderstaande scherm getoond. Hier wordt ook al stap voor stap verteld wat u moet doen.

• A. Gaat u de connector voor het eerst op dit apparaat gebruiken, dan moet u de connector eerst nog installeren. Klik op de knop met het besturingssysteem dat u gebruikt. Klik hier voor meer informatie over het installeren.
  • B. Als u de connector al heeft geïnstalleerd, kunt u direct verder gaan met de volgende stappen: Klik op 'Open route'

• Vervolgens ontvangt uw browser een pop-up (protocol request). Hier klikt u op 'accepteren', 'launch application' of iets in die strekking.
  • De connector tool wordt nu geopend in een extra venster. Dit kan enkele seconde duren.
    1. Selecteer het juiste route type voor uw navigatiesysteem.
    2. Klik vervolgens op 'Route exporteren'/'Export to device' om het exporteren te startten.
  • Controleer of uw navigatiesysteem de door u gekozen route heeft ontvangen.

Windows

MacOS

Voor meer informatie over het exporteren naar verschillende specifieke navigatiesystemen, kunt u onze handleidingen "MyRoute-app & ..." bekijken in de map Exporteren naar navigatie-apparaten !