Om gebruik te maken van MyRoute-app Navigation moet je apparaat aan de volgende minimale vereisten voldoen:

• Besturingssysteem: Android 4.1 en nieuwer of iOS 9.0 en nieuwer
  • 250 MB vrije opslagruimte voor de app

Let daarnaast op het volgende:

• Downloaden van kaarten voor offlinegebruik vereist extra opslagruimte.
  • Voor Android raden we aan om een apparaat te gebruiken met minimaal 1.5 GB RAM.
  • Het opslaan van kaartgegevens op een SD-kaart vereist Android 4.4 en nieuwer en een beschikbare SD-kaart.
  • Bij toekomstige updates kunnen de minimale vereisten veranderen. Indien je apparaat niet meer aan de minimale vereisten voldoet, kan je altijd nog de laatste compatibele versie downloaden!