Het is gemakkelijk om te zien wat de status van je huidige abonnement voor MyRoute-app Navigation is.

Ga naar je accountpagina en kijk onderaan de pagina.

• Als je geen abonnement hebt voor MyRoute-app Navigation, is er niets te zien.
  • Als je wel een abonnement hebt, wordt het MyRoute-app Navigation-logo getoond met daaronder de datum waarop je abonnement afloopt.

Met rood gemarkeerd: deze gebruiker heeft een abonnement voor MyRoute-app Navigation.