v1.0.10 - 27 oktober

- Oplossing voor het verdwijnen van routepuntkleuren.

- Oplossing voor het uitblijven van de nachtmodus.

- Oplossing voor het bevriezen van het navigatiemenu.

- Oplossing voor het verdwijnen van de "ongedaan" knop na het verwijderen van een routepunt.

- Oplossing voor situaties waarin een navigatiesessie niet kan worden voltooid.

- Oplossing voor het niet kunnen delen van een recent afgeronde track.

- Realistische verkeersafbeelding kan worden verborgen met een schermaanraking.

- Verhoogde waarschuwingsdrempel over slecht GPS-signaal.

- Toon aankomende verkeersgebeurtenissen en tankstations op de route.

- Algemene stabiliteit verbeterd.

v1.0.9 - 1 oktober

- Algemene stabiliteit verbeterd.

- Volledige ondersteuning voor iOS 12

v1.0.8 - 17 september

- Diverse optimalisaties tijdens het navigeren.

- 3D acties toegevoegd.

- Oplossing voor het toevoegen van bijlages in een ondersteuningsbericht.

- Oplossing voor het automatisch bijwerken van de abonnementsstatus.

v1.0.7 - 1 mei

- Verbeterde synchronisatie tussen MyRoute-app Web en MyRoute-app Navigation.

- Diagnose-tool beschikbaar zodra een routecalculatie mislukt. Stuur de rapportage door zodat ons team de app kan verbeteren.

v1.0.6 - 24 april

- Rechtsboven in het scherm "Offline kaarten" staat een knop "bijwerken" indien het gedownloade kaartmateriaal kan worden bijgewerkt.
- In het instellingenmenu wordt getoond of de bestanden voor stembegeleiding correct zijn geïnstalleerd.
- Alternatieve kleuren van routepunten worden getoond.
- Oplossing voor het probleem waardoor abonnementsinformatie niet meer werd getoond.
- Oplossing voor het probleem waardoor "zoeken" niet meer werkte tijdens het navigeren.

v27 - 10 april

- Meer betaalproblemen opgelost
- Instellingenmenu uitgebreid

v23 - 22 maart

- Betaalproblemen zijn opgelost
- Algemene stabiliteit verbeterd

v22 - 13 maart

- Verbeterde routesuggestie op basis van verkeersinformatie

- Bestanden nodig voor de stembegeleiding worden automatisch bijgewerkt

- Instructies van wandelnavigatie zijn verbeterd

- Probleem opgelost waardoor een route vaak niet kon worden berekend

- Probleem opgelost waarbij de app crashte bij het delen op een iPad

- Probleem opgelost waarbij de app crashte na het zoeken van een POI

v18 - 4 maart

- Verbeterd ontwerp voor iPhone X
- Nieuw kleurenschema voor het navigatiescherm
- Diverse gerapporteerde problemen zijn opgelost

Lancering - 1 maart

- Diverse grafische verbetering navigatiescherm

- Diverse verbeteringen aan wandelnavigatie

- Bluetooth audio routering verbeterd van gesproken instructies

- POI's en verkeersgebeurtenissen worden getoond in de kaart

- Rijbaanassistentie toegevoegd

- Routepunten kunnen worden verplaatst door deze ingedrukt te houden

- Gesproken instructies kunnen worden uitgeschakeld

- Offline-modus toegevoegd

- Lange straatnamen worden volledig getoond

- Probleem opgelost waarbij scherm inactief wordt na het nemen van een foto

v17 - 28 januari

- Route hercalculatie verbeterd

- Lay-out op iPhone X verbeterd

- Algemene lay-out verbeterd

- Namen en iconen voor manoeuvres verbeterd

- Tijdschakelaar nachtmodus verbeterd

- Gereden wegen zijn nu transparant

- Abonnementsinformatie verplaatst naar instellingen

- Nummers toegevoegd aan routepuntenlijst in bewerker

- Instructies verschijnen direct na het starten van de navigatie

- Verkeerstijd opgenomen in aankomsttijd

- Synchronisatie opgelost van route-instellingen MyRoute-app Web

v12 - 29 december

- De app werkt nu ook op iPads

- Route-instellingen kunnen worden aangepast tijdens het navigeren

- Mogelijkheid om een adres toe te voegen tijdens het navigeren

- Abonnementstatus wordt niet onnodig op het hoofdmenu weergeven

- Er wordt nu tekstueel aangegeven dat de wachtrij leeg is

- Probleem opgelost waarbij de app niet opstart met een iPhone X

- Probleem opgelost waarbij hercalculeren niet meer lukt na het hervatten van een navigatiesessie

- Probleem opgelost waarbij Franse stem het niet deed

v1.0.0.20 - 27 november

- Probleem opgelost waarbij route- en trackoverzicht niet geladen konden worden op iOS 9

- Probleem opgelost waarbij app crasht na toevoegen moment

- Probleem opgelost waarbij app crasht tijdens hercalculeren.

- Probleem opgelost waarbij maar één routepunt kon worden overgeslagen.

- Probleem opgelost waarbij het instellingenicoon verdween

v1.0.0.16 - 2 november

- Werking hercalculatie van de route sterk verbeterd.

- Bij het naderen van een flitspaal wordt een visuele en auditieve melding gegeven.

- Blokkade en Overslaan knoppen zijn niet zichtbaar bij “A naar B” navigatie.

- Bewegen van de kaart is nu mogelijk. Keer terug met de knop “centreren”.

- Na verlaten van de routebewerker wordt de routecollectie vlotter geladen.

- Reeds gereden routelijn verdwijnt van de kaart.

- Routelijn is dikker gemaakt voor betere zichtbaarheid

- Zoom is verbeterd

- Probleem opgelost waarbij de snelheid en snelheidslimiet niet correct werden weergeven.

- Probleem opgelost waarbij de app crashte na het annuleren van de navigatie.

- Probleem opgelost waarbij de hoogte van de routelijn boven de grond werd geprojecteerd.

- Probleem opgelost waarbij route-instellingen niet konden worden gewijzigd.

- Probleem opgelost waarbij het navigatie nog doorging na annuleren.

- Probleem opgelost waarbij mannenstem en vrouwenstem elkaar willekeurig afwisselden.

- Probleem opgelost waarbij een opgenomen track met bijbehorende momenten niet goed werd verzonden.

- Probleem opgelost waarbij de positie-indicator zelfstandig ging verplaatsen tijdens het stilstaan.

v1.0.0.11 - 22 september

- Imperiaal meeteenheid toegevoegd.

- Snelheid wordt correct weergeven in mi/h.

- Tracks en routes kunnen worden verwijderd.

- Lege routes worden niet opgeslagen.

- Afstanden worden afgerond op tientallen in plaats van honderdtallen.

- Verschillende iconen voor rotondes.

v1.0.0.10 - 16 september

- Spraak navigatie wordt in de juiste taal geladen.
- Downloaden van meerdere kaarten achter elkaar is opgelost.
- Betere weergave van afloop abonnement.

v1.0.0.9 - 8 september

- Problemen met Duitse en Franse vertalingen zijn opgelost.
- Tracklogs worden correct opgeslagen.
- Statistieken van tracks zijn opgelost.

v1.0.0.8 - 7 september

• Problemen met Engelse vertalingen zijn opgelost.