Momenteel is het nog niet mogelijk om een kronkelige route in de Navigatie app te maken. De ontwikkelaars doen hun uiterste best om dit zo snel mogelijk toetevoegen maar voor is er hier een omweg te vinden voor Gold gebruikers om de kronkelige routes alsnog in de app te krijgen.

Dat doet u op de volgende manier:

- Open de route-bewerker op www.myrouteapp.com.

- Zet de kaart op TomTom.

- Maak de route met de routepunten die u erin wilt hebben.

- Wanneer u dit gedaan heeft, klik op de toolkit en verhoog het aantal routepunten van de route door de optie : "uitbreiden" aan te klikken.
    (Zorg dat er op elke weg en na elke afrit een aantal routepunten staan).

- Klik nu in de Toolkit op: Kronkeligheid en zet deze op hoog.

-  Verander de kaart nu naar HERE/Garmin. Dit moet u doen omdat deze kaart data gebruikt wordt in de Navigatie app.

- Doe een laatste check of de route niet ineens een hele gekke bocht/omweg heeft.

Sluit de route af en open deze in de Navigatie app.
Nu heeft u een route met kronkeligheid in uw app!