Apparaten met Android 4.4 en hoger en een SD-kaart hebben de optie om de offline kaarten naar de SD-kaart te downloaden in plaats van het interne geheugen. Dit kan worden ingesteld in de app-instellingen.

1. Tik in het hoofdmenu op het tandwiel rechtsboven om naar de app-instellingen te gaan.
  2. Tik onder het kopje Navigatie op de optie "Kaartopslag & -downloads"

3. Tik in de pop-up die verschijnt op de SD-kaart

4. Dat is het!

Vergeet niet na het wijzigen van de voorkeur om evt. kaarten die je al had gedownload, opnieuw te downloaden. Het is niet mogelijk om kaarten over te zetten, en bestaande gedownloade kaarten zullen dus verloren gaan bij het wijzigen.