Op dit moment zijn we nog bezig met een GPX import functie voor de app.

Zolang dit er nog niet is kan een GPX alleen worden ingeladen via een omweg.

Je kunt met hetzelfde MyRoute-app account als MyRoute-app Navigation inloggen op MyRoute-app Web (www.myrouteapp.com). In "Routelab" tref je daar de knop "uploaden".

In het GPX bestand kan een route en/of track zitten. Hieronder volgen de stappen afhankelijk van wat er in het bestand zit en je wenst te importeren:

Route:

1. Importeer de GPX als route.
  2. Controleer de route.
  3. Herlaadt de navigatie-app.
  4. De route staat nu in de lijst met routes.

Track:

1. Importeer de GPX als route-track.
  2. Selecteer "Gebruik als route" zodat de route-track wordt omgezet naar een bewerkbare route.
  3. Controleer deze route
  4. Herlaadt de navigatie-app.
  5. De route staat nu in de lijst met routes.