• Standaard (OpenStreetMap)
    Populaire kaart die door veel online routeplanners wordt gebruikt. Maakt gebruik van OpenStreetMap-gegevens. Een goede optie om mee te beginnen.
  • Google Maps
    De bekende kaart met veel details en routeberekening die talloze details meeweegt. Handig om te gebruiken als je ook met anderen gaat rijden die geen uitgebreid geplande route hebben, of als je een relatief simpele route hebt.
  • TomTom
    Precies zoals op de TomTom-apparaten, dus niet te missen als je met een TomTom gaat rijden en afwijkingen wilt voorkomen. In de toolkit zijn uitgebreide opties voor kronkelige routes beschikbaar, als je wat sneller een route wilt maken.
  • HERE
    Mooie kaart met handige optie om seizoensafsluitingen te voorkomen. Gebruikt bij MyRoute-app Navigation en komt meestal overeen met de routeberekening op Garmin-apparaten.

Tip 1: Heb je een favoriete kaart en wil je deze altijd gebruiken voor nieuwe routes? Klik onderaan het menu op de optie "Gebruik altijd deze kaart voor nieuwe routes".

Tip 2: Als je de routeberekening van de ene kaart wilt, maar een andere kaart wilt zien kan dat ook! Gebruik hiervoor de 'lagen'-knop rechtsboven in de routebewerker.

Tip 3: Gold-gebruikers kunnen in de toolkit de routeberekening van kaarten met elkaar vergelijken zonder van kaart te wisselen. Verschillen in de route worden meteen zichtbaar door uit elkaar lopende routelijnen. Heel handig als je routes voor een grote groep plant!