Route kan niet berekent worden in MyRoute-app Navigation
  1. Maak of controleer de route in de HERE kaart van MyRoute-app Web of MyRoute-app Navigation;
  2. Plaats de routepunten zorgvuldig, niet bij splitsingen, afslagen, rotondes en op juiste weghelft;
  3. Download de offline kaarten van MyRoute-app Navigation;
  4. Vergeet niet bij instellingen de offline modus in te schakelen;
  5. Als onderweg een routepunt precies in een omleiding staat, ga dan naar instellingen en sla een of meerdere routepunten over.