kunt u uw Garmin navigatiesysteem niet bij de verschillende exporteervideo's vinden? Volg dan deze algemene handleiding. Hierin worden de basisstappen van het exporteren naar een Garmin syteem uitgelegd.

1. U hebt een route gemaakt in MyRouteApp en hebt daarbij gebruik gemaakt van de Garmin/HERE kaart.

2. Sluit de Garmin aan op uw computer via een usb kabel, bij enkele Garmin systemen dient u de 'transfer modus' te selecteren, bij de meeste gebeurd dit automatisch.

3. Mocht u een SD-kaart in uw Garmin hebben, dan helpt het soms deze te verwijderen.

4. Klik nu op 'exporteren' in MyRouteApp.

5. Er zal een scherm over de connector verschijnen, als u deze nog niet heeft geinstalleerd doe dit dan. Klik hierna op 'open route'.

6. De connector zal verschijnen. U kunt hier kiezen uit verschillende soorten bestanden. Kies bij een ouder Garmin systeem voor GPX 1.0, bij een nieuwer systeem raden wij GPX 1.1 aan. Klik daarna op 'exporteren'.

7. Koppel uw Garmin los van de computer en start hem zo nodig opnieuw op.

8. Er zal een melding op de Garmin verschijnen over de geimporteerde route, selecteer de juiste route en importeer deze.

9. Uw route zal verschijnen in 'apps' en 'reisplanner'. Bij sommige Garmin systemen zal de route enkel rechte lijnen vertonen. Om dit probleem te verhelpen kunt u deze handleiding lezen.

10. Selecteer de track en klik op 'Ga!'

11. Selecteer in het volgende scherm 'Begin'

12. Garmin gaat nu de route berekenen.

13. Klik vervolgens op 'Start', U kunt nu de route gaan rijden.

Dit is een algemene handleiding voor het exporteren naar Garmin systemen. Dit kan betekenen dat u soms een stap kunt overslaan of moet toevoegen. Als u de route niet kunt exporteren naar de Garmin neem dan contact op met de Customer Support via een ticket.