Nieuw onderwerp beginnen

voetpad door Bossen

Hoe komt het dat we de kaarten van wandelwegen niet kunnen uitzetten in Myroute-app . Als we een nieuwe route aanmaken "te voet" in google maps met toolkit off road plaats hij de punten niet op de plaats die we willen.


Kunnen we dit pakket dan niet gebruiken voor het uitstippelen van wandelwegen, de zogenaamde rode puntjes of streepjes wegen, die op de kaarten.


Voorbeeld. Wandelen in Limburg - wandeling "in den Brand" van 11,5 km. Deze wandeling kunnen we niet uitzetten met behulp van MyRoute-app

Groetjes


Georges MeursMyRoute-app is op dit moment afhankelijk van de wandel mogelijkheden van Google Maps, en die zijn beperkt.

Je kan in de toolkit wel de Google Maps kaart op 'offroad' zetten.

Dan pas kun je routepunten plaatsen naast de wegen of op voetpaden.

PS: ik zou de OpenStreetMap gebruiken.

Ik gebruik Openstreetmap en zet de toolkit op "offroad" maar dit werkt niet. hij blijft de punten zetten op berijdbare wegen.
Bij garminconnect gaat dit wel als je de optie "Op wegen blijven" afvinkt. zij gebruiken ook "openstreetmap"

 

Groetjes


Georges Meurs

Dat moet wel kunnen, je moet ze alleen verplaatsen:Dit is een geautomatiseerd bericht. Reeds zijn aantekeningen gemaakt van de berichten in deze conversatie. De topic wordt gesloten om te voorkomen dat er mensen reacties plaatsen die niet relevant zijn aan het oorspronkelijke onderwerp.
Indien u het noodzakelijk acht dat het onderwerp opnieuw wordt aangekaart, maak dan alstublieft een nieuw topic aan. Gelieve uw bericht compleet te maken met een duidelijke beschrijving zodat ons team er spoedig mee aan de slag kan.