Nieuw onderwerp beginnen

kortste route

 TT-toestel heeft mogelijkheid tot keuze van oa "vermijd snelwegen" en "kronkelroutes"; Myroute heeft die mogelijkheid ook.


TT-toestel heeft bovendien de mogelijkheid van "kortste route"; die mogelijkheid heeft Myroute niet. Weliswaar wordt die mogelijkheid niet vaak gebruikt, maar een enkele keer kan het nuttig zijn.

Is er bewust voor gekozen om die mogelijkheid achterwege te laten in Myroute of kan die wellicht alsnog aangemaakt worden?


Ik zou niet weten waarom je een kortste route zou willen hebben als je aan het plannen ben, maar als iedereen het wil zullen we het zeker maken.

Ik ben ook wel geïnteresseerd in "een kortste route"

 

Dat zijn 2 stemmen op 51.000 gebruikers, we houden het in de gaten :)

Dit is een geautomatiseerd bericht. Reeds zijn aantekeningen gemaakt van de berichten in deze conversatie. De topic wordt gesloten om te voorkomen dat er mensen reacties plaatsen die niet relevant zijn aan het oorspronkelijke onderwerp.
Indien u het noodzakelijk acht dat het onderwerp opnieuw wordt aangekaart, maak dan alstublieft een nieuw topic aan. Gelieve uw bericht compleet te maken met een duidelijke beschrijving zodat ons team er spoedig mee aan de slag kan.