Nieuw onderwerp beginnen

Opties bij nieuw routepunt

Bij het toevoegen van een nieuw punt zou ik graag de volgende toevoegingen zien: 1. De knop "Annuleren" die het punt niet toevoegt, cq weer zal verwijderen. Met name op de iPad waar je gemakkelijk per abuis ergens op de kaart "klikt", zou het fijn zijn als je dat snel ongedaan kan maken. 2. Optie om te kiezen waar het routepunt moet worden toegevoegd: - Als laatste (standaard, huidige gedrag) - Als eerste - Tussen twee dichtstbijzijnde punten in - Voor/na bestaand routepunt (met selectie van het betreffende punt)

1. Die is er al


2. Voor een tussenpunt kunt je de routelijn verslepen, nieuw routepunt komt achteraan, is ook het meest logisch


Ongedaan maken zit in de planning, maar dat is ingewikkelder als gedacht :).

Workaround is een basis route kopieren, als er iets fout gaat, dan heb je altijd nog een goede basis.

Routes maken op de tablet is toch een beetje behelpen, alle typen en merken hebben een andere gevoeligheid mbt touchscreen.

We proberen het stap voor stap zo goed mogelijk te maken.


Mbt punt 1, inderdaad. Kan het zijn dat dit de afgelopen weken aangepast is? Een paar weken terug bleef het punt staan na annuleren. Punt 2; duidelijk. Echter op de iPad moet je eerst de route verslepen, dan pas verschijnt het rode bolletje. Dan pas kun je echt gaan verslepen. Is wat omslachtig, vandaar mijn suggestie.

Nee, dat was er al, misschien een serverstoring of zoiets.

We zullen kijken of we kunnen verbeteren in de finetune ronde.

Dit is een geautomatiseerd bericht. Reeds zijn aantekeningen gemaakt van de berichten in deze conversatie. De topic wordt gesloten om te voorkomen dat er mensen reacties plaatsen die niet relevant zijn aan het oorspronkelijke onderwerp.
Indien u het noodzakelijk acht dat het onderwerp opnieuw wordt aangekaart, maak dan alstublieft een nieuw topic aan. Gelieve uw bericht compleet te maken met een duidelijke beschrijving zodat ons team er spoedig mee aan de slag kan.