Nieuw onderwerp beginnen

Gereden track bewerken.

De gereden track achteraf bewerken.

1. Begin en eindpunten verwijderen omdat het niet zo prettig is dat iedereen kan zien aan de track waar je woont of waar je motor staat geparkeerd.
Je gaat niet na 5 min.rijden stoppen en dan de track starten dat doe je dus voordat je begint met rijden en dat is vaak vanuit huis en bij thuiskomst precies hetzelfde,je zet de track pas uit als je thuis bent.


2. Er kunnen ook mensen met andere bedoelingen deze app gebruiken en zo kan het ze wel heel makkelijk gemaakt worden om te zien waar (waarschijnlijk) een motor geparkeerd staat.(zie punt 1).


3.Als je de track openbaar zet degene die het wil gebruiken niet eerst alle fouten eruit hoeft te halen.(Bij een tussenstop,tanken vergeten de track te pauzeren,het verkeerd rijden enz enz).

  Punt 1 is voor mij toch wel een reden om de tracks niet op openbaar te zetten.
2 personen vinden dit idee leuk.
1 opmerking

Dit is een geautomatiseerd bericht. Reeds zijn aantekeningen gemaakt van de berichten in deze conversatie. De topic wordt gesloten om te voorkomen dat er mensen reacties plaatsen die niet relevant zijn aan het oorspronkelijke onderwerp.
Indien u het noodzakelijk acht dat het onderwerp opnieuw wordt aangekaart, maak dan alstublieft een nieuw topic aan. Gelieve uw bericht compleet te maken met een duidelijke beschrijving zodat ons team er spoedig mee aan de slag kan.