Nieuw onderwerp beginnen

routepunt op onverhard

 Middels Routelab is er de mogelijkheid om te kiezen voor onverhard; voor de meeste motorrijders heeft dat de voorkeur.

Is het mogelijk om een waarschuwing te krijgen als je zelf onverhoopt een routepunt op een onverharde weg plaatst? Dat blijft nl. mogelijk waardoor je ongewild toch op een onverharde weg terecht komt.


Het is momenteel niet mogelijk om een waarschuwing te krijgen op het moment dat u een routepunt plaatst op een dergelijk wegdek. Wat u kunt doen echter is dat u een route maakt en achteraf in de Toolkit de optie Vermijd onverharde wegen clickt (alleen mogelijk in TomTom maps op Myrouteapp.com). Hierdoor wordt uw route aangepast om onverharde wegen te vermijden. 

Als alle routepunten bezocht moeten worden (denk aan Rider 5 in ITN-modus), dan gaat dat niet werken lijkt me; dat bewuste punt staat dan immers op onverhard en moet dan bezocht worden. Vandaar mijn vraag.

1 persoon vindt dit leuk
Dit is een geautomatiseerd bericht. Reeds zijn aantekeningen gemaakt van de berichten in deze conversatie. De topic wordt gesloten om te voorkomen dat er mensen reacties plaatsen die niet relevant zijn aan het oorspronkelijke onderwerp.
Indien u het noodzakelijk acht dat het onderwerp opnieuw wordt aangekaart, maak dan alstublieft een nieuw topic aan. Gelieve uw bericht compleet te maken met een duidelijke beschrijving zodat ons team er spoedig mee aan de slag kan.