Nieuw onderwerp beginnen

tomtom 400

wat een waardeloos ding

kom van de rider 2 naar de 400 kost je wel weer 400 urie en je ziet er niks mee

ja je tenkplaats maar geen hotels en geen uitkijkpunten helemaal niks

net een rondje zwitserland gedaan 2600km gereden

maar de 400 gaat er weer af

de 400 is een waardeloos ding


Anton,

Ik denk dat je beter even contact kunt opnemen met TomTom.
Of wellicht even naar het motorforum (http://www.motor-forum.nl/forum/list_messages/415817/TomTom-Rider-40-400-410-deel-3-1.html), waar nogal wat discussie is over de Rider 400 (niet allemaal negatief hoor). Het is wat een ander toestel dan de "oude" Rider, dus wennen zul je sowieso moeten.

 

Wat heeft dat met MyRoute te maken?


Je punten die je aanhaalt worden door meerdere gebruikers van de oudere rider aangehaald. Echter tevens worden er ook meerdere rijders (waaronder ikzelf) aangegeven dat ze blij zijn dat die "Rommel" niet in het scherm staat.de rommel kun je uitzetten 

maar op de 400 niet aan zetten 

TomTom heft blijkbaar bedacht dat het anders moet. Niemand dwingt je om met een nieuwe Rider te moeten gaan rijden.

Als je van te voren gedacht dat de Rider 400 gewoon verder ging waar de Rider 5 (en zijn voorgangers) gebleven waren, heb je jezelf slecht voor laten lichten. De Rider 400 is een volledig nieuw platform die vrij weinig met de vorige Riders deelt.


Je kan nog steeds al je POI in de Rider zetten maar je ziet ze niet. In de huidige opzet ga je pas op zoek naar iets wat je nodig hebt, op moment dat je het nodig hebt. de Functie "Zoek" is hier voor bedoeld. 


Dat vind je vast niet fijn werken (omdat het niet zo gewend bent) maar het werkt nu eenmaal zo.

Dit is een geautomatiseerd bericht. Reeds zijn aantekeningen gemaakt van de berichten in deze conversatie. De topic wordt gesloten om te voorkomen dat er mensen reacties plaatsen die niet relevant zijn aan het oorspronkelijke onderwerp.
Indien u het noodzakelijk acht dat het onderwerp opnieuw wordt aangekaart, maak dan alstublieft een nieuw topic aan. Gelieve uw bericht compleet te maken met een duidelijke beschrijving zodat ons team er spoedig mee aan de slag kan.