Nieuw onderwerp beginnen

Mix Tom Tom Kronkelroute en Garmin (groene) Motorroutes

Vorige week met een groep collega's een driedaagse naar Luxemburg gemaakt en aldaar aan de bar de mogelijkheid om mooie routes te maken uitgebreid besproken.
Een collega had in zijn Garmin de (groen) OnRoute Motorkaart en kon daar ook heel aardige routes mee maken. Ik las in het forum al meer over de Motorkaart van OnRoute maar zie de optie niet in de toolkit van Garmin.

Is het mogelijk om nu of in de toekomst de toolkits van zowel TomTom (kronkelroute) als OnRoute (motorkaart) zonder heen en weer schakelen tussen kaarten te gebruiken voor het plannen van een route?


p.s. er zou een open kwalificatie database moeten komen voor alle wegen gebaseerd op verschillende kenmerken zoals kronkeligheid, mooi uitzicht, verkeersdrempels hoogteverschil enz.


1 persoon vindt dit idee leuk.
1 opmerking

Dit is een geautomatiseerd bericht. Reeds zijn aantekeningen gemaakt van de berichten in deze conversatie. De topic wordt gesloten om te voorkomen dat er mensen reacties plaatsen die niet relevant zijn aan het oorspronkelijke onderwerp.
Indien u het noodzakelijk acht dat het onderwerp opnieuw wordt aangekaart, maak dan alstublieft een nieuw topic aan. Gelieve uw bericht compleet te maken met een duidelijke beschrijving zodat ons team er spoedig mee aan de slag kan.