Nieuw onderwerp beginnen

Internationaal bloggen via MyRoute-app!

Internationaal bloggen via MyRoute-app!

 

Het is voor ons als ontwerpers altijd bijzonder prettig om nieuwe functionaliteiten te kunnen presenteren. En dit is ook weer een leuke, het is nu mogelijk om met MyRoute-app een blogverhaal te schrijven in meerdere talen en te delen met de wereld! Interessant voor fanatieke bloggers, want intern hebben we een bereik van 85.000 mogelijke lezers en dat aantal groeit dagelijks. Maar ook buiten MyRoute-app kun je je blog met één klik op de knop delen via de bekende sociale media. Het is voor de lezers NIET nodig om een MyRoute-app account aan te maken, mag natuurlijk wel J. Deze functionaliteit wordt GRATIS aangeboden door MyRoute-app!

 

Internationaal Bloggen is een doorontwikkeling op ‘Reisverhalen’. Je gaat daarvoor naar je ‘Profiel’ en klikt op ‘Blogs’. 


image


Rechts zie je de blauwe button ‘+Voeg bericht toe’. 


image


Er opent een pop-up waar je bovenin een afbeelding kunt uploaden, een titel kan geven aan je post en een korte beschrijving. Onderaan kun je ‘Reisverhaal’ of ‘Blogpost’ selecteren. Selecteer je ‘Reisverhaal’, dan kun je begin- en einddatum aangeven en op de button ‘Voeg bericht toe’ klikken. 

image


Het mooie van Reisverhalen in MyRoute-app is dat je tracklogs en routes kunt uploaden in het ‘Reisverhaal’. De foto’s die je hebt genomen met MyRoute-app Mobiel worden automatisch (!) getoond in het Reisverhaal en de tracklogs worden ook automatisch (!) getoond in een overzichtskaart. Het enige wat je zelf hoef te doen is tekst in typen en eventueel extra foto’s en video’s toevoegen.

 

Maar nu kun je dus ook kiezen voor ‘blogpost’ en dan klikken op ‘+Voeg bericht toe’. De blogpagina wordt geopend en via de button ‘Wijzig deze blogpost’ kun je je blog schrijven, foto’s uploaden, video’s insluiten en opslaan. 


image


image


En nu het mooie voor de meertaligen onder ons, nadat je je blog hebt opgeslagen kun je rechtsboven de taal naar keuze selecteren. De pagina wordt nu naar de geselecteerde taal gekopieerd waarna je de teksten zelf kunt vertalen. Zo zullen gebruikers met Engels als voorkeur de Engelse variant van deze pagina zien indien deze door jou gemaakt is.


image


image


En waar zou je over kunnen bloggen?

Dat is helemaal aan jou, bevoordeeld over reizen, routes maken en rijden, gps-apparaten, smartphones, apps, motoren, fietsen, auto’s, caravans, campers, rij-, fiets-, wandelaccessoires en alles wat hier enigszins relevant aan is.

 

Interessant voor (internationale) bloggers, reisbureaus, verenigingen, clubs, fabrikanten en detailhandel, maar ook gewoon voor wie het leuk vindt zijn ervaringen te delen met de wereld.

 

Ook iets voor jou?

Probeer het eens, het is echt leuk!


PS: u kunt reageren op dit artikel en zelf ook thema’s aandragen voor nieuwe artikelen! 

 

Info MyRoute-app

Korting Tyre gebruikers (lukt het niet, stuur dan een berichtje via dit contactformulier)

MyRoute-app prijzen & informatie

MyRoute-app handleidingen

MyRoute-app instructie video’s

MyRoute-app community

Probeer MyRoute-app Gold 30 dagen gratis

MyRoute-app Navigation voorverkoop actie

MyRoute-app Academy


1 persoon vindt dit idee leuk.

Heel leuke functie! Komt er ook ergens een pagina waar alle blogberichten van alle leden chronologisch worden weergegeven? Nog 1 ding, als iemand op je blogbericht reageert krijg je bij meldingen te zien dat er een reactie werd achtergelaten bij undifined. Ik vermoed dat dit een kleine bug is ;).

Inderdaad een leuke toevoeging. Ik wilde afgelopen juni een reisverhaal maken/bijhouden over onze reis naar Noorwegen. Helaas was het reisverhaal alleen te lezen voor mensen met een MyRouteApp account. De thuisblijvers hebben geen account en zijn deze ook niet nodig. Daarom heb ik mij blog toen elders onder gebracht.

Oké, die pagina met een overzicht van alle blogberichten van de leden maakt deel uit van de functie 'activiteiten'. Had ik over het hoofd gezien...

Leuk om een reisverhaal met deze functie te kunnen delen.

Maar de gehele tekst wordt aaneengesloten gepresenteerd als 1 tekstblok.

Ik zie geen opmaak mogelijkheid van de tekst namelijk.

Dit resulteert dat het verhaal uiteindelijk niet prettig leest voor de geïnteresseerde.

Wat doe ik fout?


Ps: Ook als ik kies voor een blog is er geen opmaak functionaliteit. 

Aanmelden om een reactie te posten