Nieuw onderwerp beginnen

Evenementen binnen groep aanmaken en enkel toegang voor groepsleden.

Evenementen worden nu aangemaakt gekoppeld aan een account en kan je middels een groep een vaste lijst met deelnemers uitnodigen.


Om voor motortourclubs MRA als thuisbasis (vervanging website) te gaan gebruiken is het een mooie optie om evenementen aan te kunnen maken vanuit een groep. 

Het bestuur maakt gebruik van één MRA account en maakt een groep aan. Aan de groep worden dan enkel de clubleden toegevoegd. 


De evenementen van de club worden dan aangemaakt onder de groep en zijn voor de actuele leden van de groep "Open" oftewel aanmelden kan voor groepsleden zonder uitnodiging of zonder acceptatie. Voor alle personen welke niet lid zijn van de groep is het Evenement gesloten en dient hun "aanmelding" eerst goedgekeurd te worden. Het evenement is dan open voor alle actuele leden, ook als deze worden toegevoegd aan de groep nadat het evenement is aangemaakt.


Aanvullend kan je door eerst op de groep te klikken een lijst opvragen van de evenementen van enkel die groep. Net zoals dat nu kan door op een Vriend te klikken en dan op het menu "Evenementen". 


Het grote verschil met de huidige evenementen welke aan een account zijn gekoppeld en niet aan een groep is dat je het evenement wel op gesloten kan zetten maar dan altijd nog handmatig de clubleden moet uitnodigen (via groep). Dit moet bij elk evenement wat je aanmaakt. De uitnodiging via groep wordt ook enkel verstuurd naar de personen welke in de groep zaten op het moment van het versturen van de uitnodiging. Wordt iemand later toegevoegd aan de groep (nieuw clublid) dan dient deze alsnog uitgenodigd te worden of al zijn/haar aanmeldingen dienen eerst geaccepteerd te worden.


3 personen vinden dit idee leuk.
Aanmelden om een reactie te posten