Nieuw onderwerp beginnen

In de bibliotheek filteren tussen rondrit en een A naar B route

Als je een rit gaat plannen, dan ben je of op zoek naar een route om ergens te komen, of naar een mooie rondrit. 


In de bibliotheek kun je alleen zien of er een route is, maar niet het type. Misschien is het mogelijk om op basis van het begin en eindpunt vast te stellen of een route een rondrit is, als deze punten binnen een bepaalde afstand van elkaar liggen (als Garmin gebruiker zorg ik dat het begin- en eindpunt niet hetzelfde zijn; beginpunt ligt altijd stukje verder)., dan zou je dit als rondrit kunnen beschouwen.


Om van A naar B te gaan zou het mooi zijn als je kunt filteren op dit type routes, zodat je hier in jouw route gebruik kunt maken van routes die anderen al gemaakt hebben.


1 persoon vindt dit idee leuk.
1 opmerking

Aanvulling zou een gewijzigde methode kunnen zijn. Nu moet je eerst een route (icoon) aanklikken. Er komt dan een klein venster waarin je de route kan zien. Deze moet vervolgens weer sluiten om een volgende te kunnen zien.


Een Fly-over functie met voorbeeld zodat je snel kan zien of een A naar B of rondrit is en daarbij dan ook het startpunt waardoor de richting van de route of rondrit ook zichtbaar is. Is de route interessant. Dan zorgt aanklikken voor de huidige methode en kan je de route selecteren (of toch niet)

Aanmelden om een reactie te posten