Nieuw onderwerp beginnen

Navigation app en herberekenen

Op wesbite Myrouteapp via mijn account een route voor fiets gemaakt met diverse tussenpunten. Werkt prima. Echter bij het inladen op mijn smartphone gaat de Navigation app (via mijnzelfde account) de route herberekenen.

Ik weet, herberekenen heeft voordelen, maar in mijn geval wil ik dit echt uitschakelen omdat ik op de website Myrouteapp de route nauwkeurig heb ingetekend om de route via specifieke fietspaden te laten lopen. Het kost te veel tijd om meer tussenpunten handmatig in te voegen...

Navigation app afgelopen week pas geïnstalleerd.


Iemand een oplossing? Dank!


Beste Ben,


Bedankt voor uw suggestie. Momenteel is het niet mogelijk herbereken uit te schakelen. Wel kunt u de verschillende routepunten 'overslaan' dit doet u door tijdens het navigeren op de blauwe knop rechts onderin te klikken, er zal dan een nieuw scherm tevoorschijn komen waarop u op 'overlaan' kunt klikken.


Ik ga uw suggestie doorsturen naar onze ontwikkelaar, hij zal er verder naar kijken.


Met vriendelijke groet,


Koen Meijering

Customer Support


Deze functie is voor mij ook een must op de motorfiets als je een specifieke route wil volgen.

Momenteel maakt hij er zelf zijn ding van wat eigenlijk niet de bedoeling mag zijn als je een route uitstippeld! Hopelijk komt er snel een update!


mvg

Andries


Het is een MUST om herberekenen uit te kunnen schakelen, als je een voorgeprogrammeerde route wilt rijden. En helemaal als je met meerdere rijders dezelfde route gaat rijden op de navigatie-app! Zonder deze mogelijkheid is de app niet te gebruiken!!

Helemaal mee eens - dit is voor mij de enige (laatste!) showstopper die oplossing nodig heeft voor ik m'n navigatieapparaat thuislaat - de app is inmiddels super!


zoals ik al eerder opmerkte, is het kunnen uitschakelen van herberekenen ECHT noodzakelijk wanneer je een route samen met anderen rijdt.
Afgelopen weekend een route met mijn motorclub gereden.
Zodra en een route punt mist, omdat de voorrrijder net even  de route iets ander rijdt, begint het "gedonder"!!
My Route Navigation wil je nu telkens terugsturen naar het gemiste route punt. om onder het rijden nu even snel het routepunt overslaan is;
  1. onveilig tijdens het rijden
  2. gaat zeer omslachting

nogmaals met klem het verzoek om de mogelijkheid om herberekenen uitschakelen ASAP toe te voegen!


Helemaal voor. Ik wil exacte tracks (sporen) kunnen rijden ipv routes, dus geen herberekening. 

Henry zijn probleem is inmiddels opgelost, en werkt bij mij naar volle tevredenheid. Een gemist routepunt wordt (sinds de laatste update) overgeslagen zodra je je ervan verwijderd, met een duidelijke melding op het scherm en een optie om te annuleren). Het is zelfs zo dat herberekenen AAN MOET staan wil dat goed kunnen werken. Als Garmin rijder ben ik ook erg gehecht aan het uitschakelen van herberekening, maar dat heeft alleen een voordeel als herberekenen niet goed werkt (omdat je bijvoorbeeld een track gebruikt). Met een goed getekende route EN een goed werkende functie om gemiste routepunten over te slaan is mijn voorkeur 180 graden gedraaid en kun je beter geen tracks meer rijden, maar vertrouwen op MRA Navigation.

Aanmelden om een reactie te posten