Nieuw onderwerp beginnen

Nieuw: fietsroutes maken en navigeren via MyRoute-app Navigation!

Al lange tijd wordt er via dit forum geklaagd over de functionaliteit van MRA Navigation als fietsrouteplanner. Naar mijn idee is dit grotendeels te wijten aan het gebrek aan fietsroutes in de HERE kaarten. Er is nu een check via de OpenCycleMap toegevoegd (gold). Daarmee zijn er nog steeds onvoldoende fietspaden in de navigatielayer aanwezig. Getuige de bijlage. Zie ik iets over het hoofd of is MRA Naviation als fietsnavigatie pas bruikbaar als ook de OSM kaarten in de Navigation app zijn te gebruiken.


Groet,

Adrie Brouwer

image


1 persoon heeft deze vraag

Beste Adrie,


Bedankt voor uw analyse. Dit is inderdaad een van de oorzaken dat Navigation soms nog problemen voor fietser oplevert. Wij zijn ten alle tijden opzoek naar mogelijkheden om Navigation te verbeteren voor fietsers. Echter, de eerste priotiteit ligt momenteel bij het kompleet feilloos laten werken van Navigation met de HERE kaart.


Met vriendelijke groet,


Koen

Customer Support

Als fervent mountainbiker en off-the-road motorrijder, is mijn conclusie dus, heb ik niks aan Navigation. Ik kan op de pc met kaart van OSM keurig een route maken over zandpaden. Maar rijden met Navigation lukt dan niet, omdat die zandpaden niet in de HERE-kaart zitten. Zie ik dat goed?
Aanmelden om een reactie te posten