Nieuw onderwerp beginnen

Terug rijden naar route ipv gemist routepunt

Als je een route rijdt, en je mist een punt (door een verkeerde afslag of een omleiding bijvoorbeeld) blijft Navigator je terugsturen naar het gemiste route punt. Nu kun je natuurlijk handmatig aangeven dat je wilt overslaan tot het volgende routepunt, maar het zou wel erg handig zijn als Navigator zélf bedenkt dat je naar het volgende routepunt wilt als je dat nadert, of zelfs raakt. Het is niet handig dat Nav je blijft terugsturen naar routepunt 7 als je routepunt 8 en 9 als gepasseerd bent! 

Met name de mensen die met een "normale" smartphone rijden, waarbij de handschoen dus uit moet om iets over te kunnen slaan, is dat een waardevolle toevoeging.

Garmin en volgens mij ook TT sturen je niet terug naar een vorig routepunt als je weer op de route zit.


8 personen hebben deze vraag

Volledig eens me Con! Ik heb dit ook vastgesteld bij gebruik tijdens de voorbije vakantie. Het nieuwe gedrag is precies wat ik wou met mijn suggestie "smart punten overslaan" in mijn vorige reactie. Ik zie in de nieuwste versie bij de navigatie instellingen staan "Routepunten automatisch overslaan (beta)" en bij mij staat deze optie blijkbaar standaard aan.


Dikke pluim dus inderdaad! Mijn abonnement is zeker gered!


Aanmelden om een reactie te posten