Nieuw onderwerp beginnen

kronkel route beginnen vanaf een zelf te bepalen route punt

Bij het rijden van een toertocht is het dikwijls onoverkomelijk, om eerst een stukje snelweg te rijden, alvorens aan de route te beginnen. Het zou een welkome toevoeging aan MyRouteApp zijn, om de kronkel route te laten beginnen vanaf een zelf aan te geven route punt. Op die manier is het mogelijk om eerst een snelle verbinding te maken naar het gebied waar de eigenlijke route begint. 


Beste Bas,


Bedankt voor uw suggestie. Het is inderdaad een interessant punt om toe te voegen aan MyRoute-app. Echter, momenteel kunt u dit al voor elkaar krijgen. Dit doet u door twee routes te maken, een met kronkelige wegen, de ander met het gedeelte dat over de snelweg moet gaan. Hierna kunt u beide routes samenvoegen. Let er hierbij wel op dat u voldoende routepunt plaatst, anders wordt de route alsnog aangepast.


Met vriendelijke groet,


Koen 

Customer Support

Laat dat door je toestel doen. Plan de kronkelroute vanaf het punt dat je wilt en laat je toestel de route naar het startpunt zelf berekenen. Bij Garmin ga je naar 'begin', bij TT naar 'Startpunt'.  Helemaal niet nodig om de snelweg in de plannen in MRA. 

Aanmelden om een reactie te posten