Nieuw onderwerp beginnen
Gepland

Sorteren routes

 Verzoek om de mogelijkheid te bekijken om de aangemaakte routes te kunne sorteren op alfabetische volgorde en of datum


4 personen vinden dit idee leuk.

Een interface om routes te archiveren en te vinden zit inderdaad in de planning. Hebben we alleen wel even tijd voor nodig, het is een flinke ingreep.

Zie ik nu deze topic, heb zojuist een nieuwe item aangemaakt met de zelfde strekking onder "Feedback op webapplicatie" wel heb ik daar een aantal aanvullingen daarop, zie daarvoor mijn item.

Het sorteren vind ik wel een belangrijk onderdeel, want nu staat alles door elkaar. Als was het alleen maar op land, dat is al een grote vooruitgang. Dat was iets waar ik gelijk al tegen aan loop als je activiteiten start. Of gewoon een algemene zoekfunctie? Daardoor wordt de lijst kleiner, dus overzichterlijker.

 

Misschien is het een optie om te sorteren op het aantal km's. Ik vind persoonlijk dat er een heleboel bullshit routes in staan die nergens op slaan om te rijden met de motor. Een motorroute zou >50km moeten zijn voordat hij in het archief of bij activiteiten komt.

Dit is een geautomatiseerd bericht. Reeds zijn aantekeningen gemaakt van de berichten in deze conversatie. De topic wordt gesloten om te voorkomen dat er mensen reacties plaatsen die niet relevant zijn aan het oorspronkelijke onderwerp.
Indien u het noodzakelijk acht dat het onderwerp opnieuw wordt aangekaart, maak dan alstublieft een nieuw topic aan. Gelieve uw bericht compleet te maken met een duidelijke beschrijving zodat ons team er spoedig mee aan de slag kan.