Nieuw onderwerp beginnen
Gepland

Foto’s bij tracks

Wens 1


Wanneer er meerdere foto’s geografisch dicht bij elkaar liggen, valt dit niet goed op in de tracks. Is het mogelijk om nummering (aantal) weer te geven, soortgelijke wijs zoals we dat kennen van de routebibliotheek.


Wens 2


Verder heb ik als wens dat als een foto wordt gemaakt deze automatisch wordt opgeslagen zonder tussenkomst van de vragen, opslaan, naam en omschrijving opgeven. Tijdens de route wil ik snel foto kunnen nemen en weer doorgaan, zonder tussenkomst van deze vragen. Zeker als je met een groep mensen op pad bent, kan dat te veel op onthoud geven, een gaat de handeling te veel uit naar handelingen op de mobiel, in plaats van je te richten en te genieten van de omgeving. Achter af kan altijd via de webapp de beschrijvingen en namen worden aangepast.

Zou er een setting in de instelling van de mobile app mogelijk zijn waarin je kunt aangeven:

Dat je foto’s tijdens de route van een beschrijving wilt voorzien en een naam kan opgeven (voor degenen die dat willen).

Of dat je, bijvoorbeeld met automatisch standaard fotonaam en nummering werkt, zonder tussenkomst met vragen voor naamgeving en beschrijving.2 personen vinden dit idee leuk.

Wens 2 komt in de eerstvolgende update uit, eind deze week of begin volgende week.

Wens 1 is een mooie aanvulling, kijken we na.

Dit is een geautomatiseerd bericht. Reeds zijn aantekeningen gemaakt van de berichten in deze conversatie. De topic wordt gesloten om te voorkomen dat er mensen reacties plaatsen die niet relevant zijn aan het oorspronkelijke onderwerp.
Indien u het noodzakelijk acht dat het onderwerp opnieuw wordt aangekaart, maak dan alstublieft een nieuw topic aan. Gelieve uw bericht compleet te maken met een duidelijke beschrijving zodat ons team er spoedig mee aan de slag kan.