Mijn account is het overzicht van uw persoonlijke gegevens. Hier kunt praktische zaken regelen met betrekking tot uw account. U komt bij 'Mijn account' door rechtsboven in het scherm op uw profielfoto te klikken en vervolgens op 'Mijn account'.



Uw gegevens

Op de 'Mijn account' pagina kunt u uw gegevens indien nodig wijzigen. Dit kan doormiddel van invullen of een drop-down menu. De pagina is als volgt opgedeeld: 




  1. Schermnaam: Hier kunt u uw schermnaam aanpassen. Deze wordt weergegeven als uw username op MyRoute-app
  2. E-mailadres: Hier kunt u uw e-mailadres aanpassen. Dit adres is aan uw MyRoute-app account gekoppeld, waardoor u meldingen die gerelateerd zijn aan MyRoute-app (zoals notificaties) op het gegeven e-maildres zal ontvangen.
  3. Wachtwoord: Hier kunt u uw wachtwoord aanpassen. Dit wachtwoord is nodig voor het inloggen op MyRoute-app. Voor een wijziging van uw wachtwoord is eenmaal uw oude wachtwoord nodig.
  4. Forumgebruikersnaam: Dit is de naam die voor u weergegeven wordt op het MRA Community Forum.
  5. Notificaties: Door middel van de vinkjes geeft u aan waarvan u notificaties wilt ontvangen. 
  6. Locatie: Hier kunt u uw locatie aanpassen. Dit is de standaard locatie van uw account bij MyRoute-app.
  7. Taal: Hier kunt u (door op het dropdown menu te klikken) kiezen uit de volgende talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. Dit is de taal waarin de MyRoute-app pagina's aan uw getoond zullen worden.
  8. Eenheid: Hier kunt u kiezen uit een weergave van eenheden in Miles of Metrisch (km). Deze instelling verandert de weergave van alle eenheden die gebruikt worden in MyRoute-app.
  9. Standaard privacy-instellingen: dit heeft invloed op de standaard instelling wanneer u een nieuw item (zoals een route) aanmaakt. 
  10. Status: Hier wordt de status van uw account weergegegeven. Hier kunt u kortingscodes verzilveren, uw account upgraden en uw account verlengen. 
  11. Verbergen: U kunt door het activeren van dit vinkje ervoor zorgen dat uw profiel voor andere gebruikers verborgen is. 
  12. Wijzigigen opslaan: vergeet de gemaakte wijzigingen niet op te slaan voordat u het scherm verlaat. 


Tot slot is het via deze pagina mogelijk om het account volledig te verwijderen. Als u helemaal naar beneden scrollt ziet u hiervoor een knop. Hiermee verwijdert u alle gegevens van MyRoute-app, inclusief routes, tracks, tracklogs en opgeslagen activiteiten. Deze gegevens kunnen niet hersteld worden. Als u een abonnement wilt beëindigen, doet u dit bij status.