Let Op! Op dit moment is BMW gestopt met het ondersteunen van BMW navigatie voor de auto. Het is daardoor niet meer mogelijk om routes over te zetten naar uw navigatiesysteem. Hier kunnen wij binnen MyRoute-app helaas niks aan doen. Voor sommige BMW autonavigatiesystemen lukt dit nog wel, maar dit verschilt per navigatiesysteem.

Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw dealer en wij zullen blijven zoeken naar een oplossing.

Onze excuses voor het ongemak.

Exporteren

Om een route in de BMW auto te krijgen dient deze te worden overgezet met gebruik van een USB stick.

Op deze USB stick dient u de volgende mappenstructuur aan te brengen:

- BMWData/Nav (2 mappen totaal)

- BMWData/Navigation/Routes (3 mappen totaal)

Vervolgens kunt u de MyRoute-app Connector gebruiken en selecteert u bij het exporteren "BMW Auto".

De USB stick kunt u daarna in uw BMW auto plaatsen en via het mediasysteem van de auto importeren.