MyRoute-app stelt u in staat om routes en tracklogs met anderen te delen. Dit kan op verschillende manieren en zowel voor andere MyRoute-app gebruikers als voor mensen zonder een account. 


Manier 1 - Routes en tracklogs delen vanuit uw profiel

  • U gaat naar uw profiel en vervolgens naar uw routelijst of trackloglijst.
  •  Hier klikt u op de 'Meer opties' knop onder het icoontje van het vierkantje met drie puntjes bij de desgewenste route of tracklog die u wilt delen. Er wordt dan een nieuw venster geopend: 

  • Hier klikt u op het tweede tabblad 'Delen' om zo de opties te zien voor het delen van de route of tracklog. In alle gevallen wordt er een verwijzing naar de route gemaakt die zowel voor MRA gebruikers als voor niet MRA gebruikers toegankelijk is. Hoe de route getoond wordt, zal echter wel verschillen. Het is mogelijk om op de volgende manieren te delen: 
  1. Delen op twitter
  2. Delen op facebook
  3. Route mailen
  4. Via een link delen
  5. Insluiten: doormiddel van een gegenereerde code zal de route op je eigen website getoond kunnen worden. Zie hiervoor ook de FAQ pagina: Hoe sluit ik routes in?


Manier 2: Routes delen vanuit een route 

 Wanneer u de route heeft openstaan dan kunt u ook hier kiezen om deze direct te delen met uw vrienden.


  • Klik op de "Delen" knop. U krijgt vervolgens de volgende opties: 

    • MyRoute-app - Als u klikt op deze optie, publiceert u de route of tracklog op MyRoute-app waardoor deze in het activiteiten overzicht verschijnt. 

    • Twitter, Facebook, E-mail, Link en Insluiten (zoals hiervoor).