1. Op de pagina Profiel ziet u de informatie die op uw profiel staat, klik vervolgens op “reisverhalen” in het menu.Hier staan uw reisverhalen, maar aangezien dit een handleiding is om er één te maken is het aannemelijk dat deze lijst nog leeg is. 


2. Klik op “Voeg reis toe” om daar wat aan te doen.3. Wanneer u dat gedaan heeft komt het volgende menu omhoog. Hier moet u de beschrijving van uw reis invullen. Verder kunt u al een mooie foto van de reis invoegen om het reisverhaal zo mooier te maken. Als u klaar bent klikt u dan op “voeg reis toe”.4. Wanneer u dat gedaan heeft ziet het er ongeveer zo uit:De basis is gelegd, nu moeten we nog inhoud toevoegen.


5. Als u een stukje naar beneden scrolt ziet u het volgende.Hier kunt u een dag toevoegen. Klik daarop.6. Vervolgens wordt er gevraagd om wat korte informatie over deze dag.
Dit is de eerste dag van de reis dus noem ik hem “dag 1 de voorbereidingen”.
Klik vervolgens op “Volgende stap”.
7. Wat volgt is een plek waar we onze informatie van dag 1 kwijt kunnen.
We zien een groot stuk waar we kunnen typen, het lettertype kunnen aanpassen. Hier komt dus de informatie van dag 1.8. Zodra we een beetje naar beneden scrollen zien we ook dat er ruimte is om foto’s en filmpjes te uploaden naar deze dag. Ook kunnen we de gereden track van die dag uploaden.

Onderin is er zoals u ziet ruimte voor reacties van andere mensen. Deze reacties zijn vaak wat het schrijven van zo’n reisverhaal de moeite waard maakt. Het is niet alleen leuk voor degene die de reis gemaakt heeft om een reisverhaal te maken om zo deze mooie herinnering nooit meer te vergeten, het is ook erg leuk om te horen wat de mensen vonden van het reisverhaal. Kortom, reisverhalen is een ideale manier om ervaringen te delen met andere mensen maar ook om misschien op goede ideeën te komen voor de nieuwe rit die gepland moet worden.