In deze handleiding leggen we uit hoe u begint met de mobiele app van MyRoute-app en wat de functies in het hoofdmenu zijn.

Er kunnen enkele verschillen zijn in de lay-out van de applicatie voor iOS en Android. In deze handleiding zijn screenshots van een iOS apparaat gebruikt.

Inloggen met je MyRoute-app account

Na het downloaden van de MyRoute-app Mobile app, kunt u inloggen met uw MyRoute-app gegevens.

• Vul uw e-mailadress en wachtwoord in en klik vervolgens op 'inloggen'.
  • Mocht u uw wachtwoord vergeten zijn, klikt u op 'wachtwoord vergeten'.

• Als u nog geen MyRoute-app account heeft, kunt u ook via de app een account aanmaken door op 'registreren' te klikken.

Het Hoofdmenu

Vanuit het hoofdmenu kunt u navigeren naar de verschillende onderdelen in MyRoute-app Mobile.

1. Klik hier om uw beweging te tracken.

Voor de opties 2-5 wordt u doorgestuurd naar de website van MyRoute-app. Dit zal er hetzelfde uitzien als wanneer u MyRoute-app opent in uw browser en daarom zijn de bijbehorende handleidingen ook hetzelfde als voor de webapplicatie.
  2. Maak een nieuwe route
  3. Ontdek onze bibliotheek met een verzameling van routes van onze RouteXperts!
  4. Bekijk recent gemaakte routes of tracklogs van mede gebruikers in het activiteitenoverzicht.
  5. Bekijk uw eigen routes.

6. Zoek naar hotels in de buurt (zie ook Handleiding hotel boeken via MyRoute-app).
  7. Ga naar de ondersteuningspagina van MyRoute-app.

8. Instellingen: Hier kunt u instellingen aanpassen.
  9. Bekijk uw nog te synchroniseren activiteiten.