Heeft u nog geen MyRoute-app account, dan kunt u ook via de app eenvoudig registreren.

• Klik op het beginscherm (links) op 'Registreren', het scherm van de rechterafbeelding wordt geopend.
  • Vul op het registratiescherm de velden met persoonlijke gegevens in. Om te registreren moet u akkoord gaan met de voorwaarden en privacyverklaring. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de maandelijkse update te ontvangen.
  • Druk tot slot op 'Beginnen' en de app wordt geopend.

Van ons ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw registratie. U kunt nu, zowel in de app als via een internetbrowser op uw computer, inloggen en gebruik maken van MyRoute-app. Met één account op verschillende apparaten toegang tot MyRoute-app dus!