Deze handleiding beschrijft welke instellingen er vanuit het instellingenmenu gewijzigd kunnen worden. Hoe dit eruit ziet en welke opties er precies zijn verschilt een klein beetje per besturingssysteem. Daarom dat beide hier getoond worden. Er wordt momenteel gewerkt aan een meer gelijke vertoning van de opties.

Open de instellingen door op het tandwiel-icoon te klikken (linkc iOS en rechts Android)

Vervolgens krijgt u verschillende opties (links iOS en rechts Android). U kunt een instelling veranderen door erop te klikken.

1. Stel de afstandseenheid in. Dit kan in kilometers of miles.

2. Geef aan hoe lang na het klikken op "Start tracken" er ook daadwerkelijk moet worden gestart met opnemen. Door dit in te stellen op bijvoorbeeld 10 seconden, heeft u 10 seconden om uw mobiel weg te stoppen en rustig weg te rijden.

3. Geef aan welke privacy instelling moet gelden voor de voltooide tracklogs.

4. Als u dit aanzet wordt u direct doorgestuurd naar de tracklog als u hem heeft voltooid.

5. Notificatie-instellingen: welke notificaties er binnen uw telefoon geactiveerd zijn met betrekking op de MRA Navigation app.

6. Uitloggen: met deze knop logt u uit bij de MRA Navigation-app.