MyRoute-app heeft haar eigen navigatie app ontwikkeld waarmee routes uit de MRA Routeplanner gemakkelijk met een mobiel apparaat genavigeerd kunnen worden. 

Let op! Voor het gebruiken van de navigatie app van MyRoute-app is een abonnement nodig, namelijk MRA Navigation. Voor meer informatie over MRA Navigation kunt u bijvoorbeeld ook onze webinar bekijken! 


Opstarten

 • Zorg dat u een abonnement heeft voor MRA Navigation. Voor meer informatie zie: Welke abonnementen heeft MyRoute-app?
 • Zorg dat u de MRA Navigation app heeft gedownload op uw mobiele apparaat. 
 • Vervolgens kunt u inloggen met uw accountgegevens. 


Hoofdpagina

Voor meer informatie over bepaalde onderwerpen kunt u eventueel klikken op de blauwe hyperlinks naar een handleiding over het desgewenste onderwerp. 

 1. Navigeren en tracken: Met deze knop kunt u kiezen om een navigatie (en tracken daarbij) te starten.  
 2. Route plannen: Als u hierop klikt krijgt u uw routecollectie te zien. U kunt hier een bestaande route openen om te bewerken of met het plus-icoon een nieuwe route openen. 
 3. Evenementen: Hier ziet u de evenementen waar u onderdeel van bent. Nieuwe evenementen vind u op de MRA Routeplanner website en voor meer informatie over evenementen kunt u kijken naar onze Handleiding Evenementen.
 4. Gereden tracks: Hier ziet u alle tracks die u met MRA Navigation gereden hebt. Als u erop klikt kunt u details bekijken.
 5. Offline kaarten: Om te navigeren met MRA Navigation is het niet nodig om veel data te gebruiken. Onder dit kopje kunt u de nodige kaarten downloaden om in offline modus te kunnen navigeren. Voor meer informatie ziet u onze handleiding Offline modus in MRA Navigation.
 6. Informatie en ondersteuning: Als u hierop klikt, komt u bij de ondersteuningspagina met alle handleidingen speciaal voor MRA Navigation. Heeft u een vraag over routes plannen die hier niet staat? Kijk dan ook eens bij de zeer uitgebreide handleidingen van MRA Routeplanner! Mocht u een probleem hebben, dan kunt u via deze pagina ook ons supportteam bereiken. 
 7. Instellingen: Hier kunt u de instellingen van de applicatie bekijken en aanpassen. 
 8. Wachtrij: Hier staan de routes of kaarten die nog in de wachtrij staan om gedownload te worden. Controleer deze als u het gevoel heeft dat iets niet goed geladen is. 


Voor nog meer informatie over de MRA Navigation applicatie kunt u ook deze webinar terugkijken.