MyRoute-app is ook een sociaal platform waar je het profiel van andere gebruikers kan bekijken en routes kan delen. Daarnaast is het leuk om van vrienden routes of tracklogs te bekijken. In deze FAQ leggen we uit op welke verschillende manieren je iemand kan toevoegen als vriend.

Vrienden uitnodigen

In de linker kolom worden al uw vrienden getoond.

• Als u nog geen vrienden heeft ziet u de optie "vrienden uitnodigen"; klik hierop.
  • Vervolgens krijgt u de optie om te zoeken op naam of e-mailadres. Klik op het juiste account en vervolgens op de blauwe knop "uitnodigen".
    Deze persoon ontvangt nu een vriendschapsuitnodiging om goed te keuren.

Profiel vinden van anderen

Je kunt vanuit elke pagina zoeken naar het profiel van anderen. Via het profiel kunt u mensen ook toevoegen als vriend.

1. Klik op het vergrootglas rechtsbovenin;

2. Type een naam in de zoekbalk;

3. Klik op de gewenste persoon. Het betreffende profiel wordt geopend;

4. U ziet het profiel van de ander en hier kan je klikken op 'Vriend toevoegen'; u heeft diegene nu een vriendschapsverzoek gestuurd.
    Desbetreffende ontvangt uwvriendschapsverzoek links in de lijst met vrienden en kan het verzoek goedkeuren of afwijzen.
    Mocht u ooit geen vrienden meer willen zijn, dan kunt u op iemands profiel op dezelfde plek klikken op 'vriend verwijderen'.