Wanneer u een vraag of probleem heeft, kunt u op verschillende manieren bij het antwoord komen. In deze handleiding leest u hoe u eventueel contact met ons kunt opnemen. 


 1. Bekijk onze handleidingen met uitgebreide informatie over alle aspecten van MyRoute-app! (zie ook Handleiding 'Ondersteuning' over hoe onze ondersteuningspagina is opgebouwd).
 2. Heeft u een suggestie? Deze kunt u met MyRoute-app delen via het Forum.
 3. Bent u een MRA Routeplanner Basic gebruiker? U kunt u vragen stellen op het Forum.
 4. Bent u een MRA Routeplanner Gold gebruiker? U kunt u vragen stellen via onze ondersteuningspagina door een ticket aan te maken. Lees hieronder verder!
Ticket aanmaken 

Als MRA Routeplanner Gold gebruiker kunt u dus een ticket aanmaken als u een vraag of probleem heeft. Dit doet u via de ondersteuningspagina door te klikken op 'nieuw ticket aanmaken'.


Welke informatie stuur ik op?

Bij het aanmaken van een ticket vult u verschillende velden in. De belangrijkste voor het verwerken van uw vraag zijn het 'onderwerp' en de 'beschrijving'. 

 • Zorg dat het onderwerp kort en bondig is en het soort probleem duidelijk maakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: 'MRA Navigation opent niet,' 'De MRA Routeplanner toont grijs kaartvlak,' of 'Vraag over abonnement.'
 • In de beschrijving vertelt u vervolgens zo gedetailleerd mogelijk wat de vraag of het probleem is. 
  • Hierbij is het wenselijk als u duidelijk beschrijft welke stappen u onderneemt en welke meldingen u eventueel krijgt. 
  • Schermafbeeldingen zijn erg behulpzaam. Zorg dat het hele scherm duidelijk in beeld is. 
  • Stuur een link naar publieke de route en/of tracklog mee, zo kunnen de supportmedewerkers met u meekijken (zie ook hieronder). 


Het is voor de supportmedewerkers en de ontwikkelaars vaak cruciaal om een link naar een betreffende route of tracklog te hebben waarbij het probleem zich voordoet. Daarom zal u gevraagd kunnen worden om een link door te sturen die openbaar toegankelijk is. Dit is belangrijk omdat wij geen routes kunnen zien waarvan de privacy-instellingen op privé staan. 


 •  Open de route waarvan u de link wilt delen;
 • Ga in de linkerkolom naar 'Route-informatie';
 • Klink op het drop-down menu onder 'Privacy' en klik hier op openbaar;
 • Kopieer vervolgens de URL in de URL-balk van je internetbrowser OF Klik op 'Delen' in de rechterhoek en vervolgens op 'link', Let op! Vervolgens moet u de link die in een pop-up venster getoond wordt selecteren en kopieren.
   
 • De gekopieerde link, plakt u vervolgens in het bericht dat u aan MyRoute-app heeft opgesteld.