In deze handleiding wordt een uitgebreide uitleg gegeven over de Mobile app van MyRoute-app. Deze is gratis te downloaden in de App-/Playstore, zodat over de hele wereld jouw routes binnen handbereik zijn.
LET OP! De afbeeldingen in deze handleiding zijn gemaakt vanaf een iPhone. In principe is de app hetzelfde op Android. Enkel voor de 'toestemming voor locatie' is een aparte uitleg voor Android.
INHOUDSOPGAVE
- De eerste keer in de Mobile app
- Starten met de Mobile app
- Startscherm in de Mobile app
- Instellingen in de Mobile app
- Routes/tracks in de Mobile app
- Eenvoudig routes genereren
- Tracken met de Mobile app
- Foto’s toevoegen aan een track
- Toestemming voor locatie (iOS)
- Toestemming voor locatie (Android)
- FAQ
- Waar kan ik de Mobile app vinden?
- Is de Mobile app hetzelfde als de website?
- Hoe kan ik Miles in plaats van Kilometers gebruiken in de app?
- Hoe kan het dat bij het toevoegen van foto's deze niet op de juiste locatie komen te staan?
- Help! Ik krijg enkel rechte lijnen in mijn Tracklog! Wat gebeurt hier?
- Help! Ik heb een Tracklog opgeslagen, maar kan deze niet terugvinden. Wat moet ik nu doen?
- Help! Sommige foto's missen in mijn opgeslagen Tracklog. Hoe kunnen deze nog worden toegevoegd?
De eerste keer in de Mobile app
Bij het openen van de app voor de eerste keer zullen deze schermen te zien zijn. Dankzij deze informatie wordt kort duidelijk wat mogelijk is met de app en MyRoute-app. Om de volgende schermen te zien kan hier zowel doorheen worden geklikt of geveegd.
Starten met de Mobile app
Hoe ziet het beginscherm eruit, hoe kom ik bij het menu en hoe kan ik inloggen/registreren? In dit hoofdstuk worden deze vragen beantwoord.
Dit scherm is standaard te zien als de app wordt geopend. In 'Startscherm in de Mobile app' wordt meer uitgelgd over dit specifieke scherm. Klik op het roodomcirkelde knop om in het hoofdmenu te komen of swipe eenvoudig naar rechts.
- Dit is het hoofdscherm dat je naar het menu brengt door op het rood omcirkelde knopje te klikken.
- In het hoofdmenu zijn de knoppen te zien die je naar de bekende MRA features brengt. Liever de website openen, klik op 'Routelab'. Hiermee wordt de in-app browser geopend die je direct bij de website brengt. Via het hoofdmenu is het ook mogelijk om bij je account te komen door op het rood omcirkelde knop te klikken.
- Om je MRA account te kunnen bekijken, dien je eerst te zijn ingelogd. Hier is het ook mogelijk om in te loggen met de 'Single Sign On' optie, zodat met een Social Media account naar wens kan worden ingelogd.
- Nog niet in het bezit van een MRA account? Maak eenvoudig een account aan! Ook hier is het mogelijk om gebruik te maken van de Single Sign On optie.
Startscherm in de Mobile app
Op het eerste scherm van de app is al van alles te zien. Lees hier wat allemaal vanaf dit scherm mogelijk is.
Hoofdmenu: Klik hier om het hoofdmenu te openen.
Zoek adres: Voer hier een adres in om dit punt direct op de kaart te krijgen. Genereer hier een route naar toe of maak het direct een favoriet door op het sterretje te klikken. Meer informatie hierover in ‘Eenvoudig routes genereren’ later in deze handleiding.
Kaartlagen: Klik hier om de wisselen van kaart.
Favorieten: Klik hier om naar je favorieten te gaan, zie 'Favorieten beheren'.
Routes in de buurt: Voor een uitgebreide uitleg over Routes in de Buurt, zie de Handleiding: 'Routes in de Buurt'.
Start met tracken: Klik hier om de tracking te starten.
Positie indicator: Met deze knop is het mogelijk om aan te geven hoe de kaart zich gedraagt ten opzichte van jouw locatie.
Locatie op kaart tonen en volgen
Hieronder worden de drie verschillende opties van de positie indicator uitgelegd.
Is de pijl leeg, dan word je niet gevolgd. De pijl is standaard leeg en dat betekent dat je niet wordt gevolgd in de kaart. LET OP! Dit heeft geen impact op je track, maar enkel hoe je de kaart te zien krijgt.
Klik je eenmaal op de pijl, dan zie je dat deze nu is “gevuld”. Dit betekent dat jouw locatie zal worden gevolgd met het noorden altijd boven.
Klik je nogmaals op de pijl, kom je in de ‘navigeer modus’ terecht. Het icoontje op de kaart zal veranderen van een bolletje naar een pijltje. De richting van de kaart is in deze modus standaard naar boven. Ook zal bij deze optie automatisch worden in- en uitgezoomd aan de hand van jouw snelheid.
Kaartlagen bekijken en selecteren
- Pop-up kaartlagen: Hier worden de verschillende kaart-opties getoond. Verschuif de balk om meer of minder van de opties in één keer te kunnen zien.
- Kaarttype: Kies hier of je de kaart liever in 2d of 3d wilt hebben.
- Kaarten: Kies hier welke kaart jij het prettigste vindt om mee te werken.
Favorieten beheren
Favorietenlijst: Hier staan al jouw favorieten die zijn opgeslagen op je account.
Favoriet verwijderen: Een locatie is aangemerkt als favoriet, maar inmiddels niet meer een favoriete locatie. Verwijder de favoriete locatie eenvoudig door op het kruisje te klikken. LET OP! Als je in de app een favoriet verwijdert, is deze overal permanent verwijderd.
Huidige locatie: Klik hier om je huidige locatie toe te voegen aan jouw favorietenlijst.
Routes in de buurt
Routes in de Buurt scherm: Hier verschijnen de routes die vanaf de huidige locatie in de buurt te vinden zijn. Geef doormiddel van de onderste knoppen je eigen voorkeur door.
Informatie route: Hier zie je in één oogopslag de basis informatie van deze route in de buurt.
Meer informatie route: Door hier te klikken wordt meer informatie over de route getoond die de RouteXpert met passie en zorg heeft opgeschreven.
Open route: Als deze route je leuk lijkt, open hem gelijk in de app om de details te zien.
Afstand vanaf huidige locatie: Hoe ver is in de buurt voor jou? Geef met deze schuifbalk aan hoe ver de route vanaf jouw huidige locatie mag starten en/of eindigen.
Starten/eindigen: Door middel van deze knoppen kan worden aangegeven of de route moet starten en/of eindigen in de aangegeven buurt. Wil je nou een rondrit rijden? Vink dan zowel starten als eindigen aan.
Instellingen in de Mobile app
Snel aanpassingen maken in je account of voor de app zelf, is mogelijk in dit scherm. Zie bij ‘Starten met de Mobile app’ hoe je op dit scherm komt.

Account: Zie hier overzichtelijk je accountsgegevens.
Account beheren: Iets wijzigen in je account kan door op deze knop te klikken. LET OP! Wat je hier wijzigt, geldt ook voor de website.
Over MyRoute-app: Wil je meer over MyRoute-app weten of onze producten, klik dan hier om de browser in de app te openen en meer te leren over MyRoute-app.
Locatie toegang: Om snel naar de instellingen te gaan voor de locatie toegang, klik hier.
Upload wachtrij: Alle uploads in de app worden hier getoond. Mocht er nou iets mis zijn gegaan, kijk vooral eerst hier om te zien of de track wel geüpload is.
Offline beschikbaar: Zie hier de routes en tracks die offline zijn opgeslagen.
Reismodus: Wissel eenvoudig tussen de verschillende reismodi: rijden, fietsen en te voet.
Privacy instellingen: Stel in hoe de tracks, die met deze app worden gemaakt, standaard kunnen worden opgeslagen: Openbaar, Vrienden of Privé.
Thema instellingen: Liever een licht of donker thema van de app? Bepaal hier hoe de app er voor jou uitziet of laat de app dit automatisch bepalen op basis van de voorkeuren van je telefoon.
Beoordeel MyRoute-app: Heb je een mening over de app, beoordeel deze dan vooral door hier te klikken en een recensie te schrijven.
Deel de app: Samen routes volgen is nog leuker, vooral als de app met elkaar gedeeld kan worden. Via deze knop is de app snel een makkelijk te delen via o.a. WhatsApp en mail.
Bekijk introductie: Klik hier om nogmaals de openingsschermen te zien.
Uitloggen: Om uit te loggen uit de app, klik hier.
Account verwijderen: Wij vinden dit uiteraard heel jammer, maar wil je jouw MRA account volledig verwijderen, klik dan hier. LET OP! Als je hier je account verwijderd, ben je overal alles permanant kwijt.
Social Media: Vanuit de app snel naar een van onze Social Media kanalen kan via deze knoppen.
Versie van de app: Hier staan de huidige versie en beeldnummer van de app. Mocht je hulp nodig hebben met de app, geef vooral deze informatie gelijk door.
Upload wachtrij
Verwijder succesvolle uploads: Hiermee verwijder je gelijk alle succesvolle uploads uit de lijst. LET OP! Dit geldt enkel voor de meldingen, de tracks zelf blijven bestaan.
Track upload: Een succesvolle track upload.
Foto upload: Een succesvolle foto upload.
Upload mislukt: De upload van de track is mislukt. Klik op het wolkje en upload de track zo alsnog.
Losse upload verwijderen: Verwijder een losse upload.
Routes/tracks in de Mobile app
Vanuit de Mobile app kunnen je eigen routes en tracks snel worden getoond, geopend en gedownload. In dit hoofdstuk is te lezen wat allemaal mogelijk is met de routes/tracks in de Mobile app zelf. LET OP! Voor deze uitleg is het scherm van de routes gebruikt, maar het scherm van de tracks werkt hetzelfde.
Routes openen
Routes scherm: Dit is het scherm dat je krijgt te zien als je in het hoofdmenu op Routes hebt geklikt.
Weergave: Wijzig hier hoe de routes en mappen moeten worden getoond, namelijk op alfabetische volgorde of op meest recent bewerkt.
Eigen routes: Zie hier al jouw eigen routes.
Vrienden: Hier is de vriendenlijst te vinden. Klik op de vriend om zijn/haar routes te kunnen zien die op openbaar/vrienden staan.
Groepen: Hier is de groepenlijst te vinden. Klik op de groep om zijn routes te kunnen zien.
Evenementen: Hier is de evenementenlijst te vinden. Klik op het evenement om zijn routes te kunnen zien.
Mappen: Zie hier alle mappen met routes uit je lijst.
Routes: Zie hier de routes van de geselecteerde folder.
Submappen: Navigeer hier eenvoudig tussen de submappen of ga direct terug naar de routelijst.
Route scherm: Dit is het scherm dat je krijgt te zien nadat de gewenste route is aangeklikt. In dit scherm is alle basis informatie in één oogopslag te zien.
Terug: Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.
Delen: Door hier te klikken, kan de geopende route snel worden gedeeld op jouw gewenste manier.
Wijzigen: De route kan ook via de app worden gewijzigd. Klik hier om de in-app browser te openen en direct de geselecteerde route in de Routebewerker te zien en aan te kunnen passen waar nodig.
Downloaden: De route downloaden in een speciaal formaat om hem vervolgens bijvoorbeeld te kunnen exporteren, klik hier om de meest voorkomende exportformaten te zien.
Animate: Klik hier om weer de in-app browser te openen, maar nu om de animatie te zien van de geselecteerde route. Voor meer informatie over animatie, lees dan Handleiding MRA Animate voor Routes.
Open route: Klik hier om de route te openen in de app en de details te kunnen bekijken.
Routes exporteren
Heb je bij routes openen op 'Downloaden' geklikt, krijg je bovenstaande menu te zien. Selecteer hier het formaat waarin je de route wilt exporteren en klik vervolgens op 'Download'. Vervolgens krijg je een pop-up melding te zien om te kiezen wat je met deze route wilt doen.
De route is, ongeacht wat je klikt, terug te vinden op je apparaat. Bij Android is de route nu te zien in 'Dowloads'. Op iOS is de route terug te vinden in 'Bestanden'. Als je hier klikt op 'Op mijn iPhone/iPad' zie je dat een mapje is aangemaakt genaamd 'MyRoute-app Mobile'.
Je kan ook kiezen voor de optie 'Offline beschikbaar maken'. Hiermee sla je de route op voor offline gebruik in de app. Deze optie is vooral fijn als je weet dat je ergens de route wilt inzien, ongeacht de internetverbinding. Alle routes die offline beschikbaar zijn gemaakt, zijn terug te vinden in je instellingen onder 'offline beschikbaar'.
Routes importeren
Je krijgt een leuke route toegestuurd en wil deze ook in de Mobile app zien? Dat is ook geen probleem! Open de route op je apparaat en selecteer MyRoute-app Mobile. LET OP! Dit is enkel voor in de app, de route is dus niet zichtbaar op de website.
Direct bij het openen van de app krijg je de vraag of de route moet worden opgeslagen voor offline gebruik. Als je dit liever niet wilt, tik dan ergens anders op het scherm (niet op de melding zelf) om de melding weg te halen.
LET OP! Het is enkel mogelijk om te importeren met .GPX bestanden.
Eenvoudig routes genereren
Met de Mobile app is het mogelijk om eenvoudig een route te genereren. Hiervoor is het belangrijk om eerst de verschillende mogelijke startopties te kennen. Vervolgens zal, aan de hand van een voorbeeld, uit worden gelegd wat nog meer mogelijk is.
Zoeken: Door op het loepje te klikken rechtsboven in het scherm krijg je de mogelijkheid om een locatie op te geven waar je naar toe zou willen. Je kan hier kiezen voor een adres, een plaatsnaam, een bedrijf, maar ook een routenaam uit je eigen collectie.
Favoriet: Direct een route maken naar een van jouw favoriete locaties? Open de favorietenlijst en klik op de desbetreffende favoriete locatie en er zal een route hiernaartoe worden gemaakt.
Punt plaatsen op de kaart: Weet je ongeveer waar je moet zijn en plaats je het punt liever zelf op de kaart? Ga naar de juiste locatie en plaats het punt door het scherm lang ingedrukt te houden op deze plek. Zo verschijnt er vanzelf een routepunt op de kaart waar de route naar toe kan worden gemaakt.
Stel, je wilt naar Zwolle rijden en je ziet daar wel waar je gaat parkeren. Dan worden de volgende stappen doorlopen om de route te genereren.
Zoekbalk: Voer hier de locatie in waarnaartoe je wilt rijden, in dit geval volstaat ‘Zwolle’.
Routepunt geplaatst: De berekening plaatst hier het routepunt voor de zoekopdracht 'Zwolle'.
Gegevens: Zie hier de gegevens van de locatie, zoals bijvoorbeeld plaatsnaam en provincie.
Genereer: Je bent tevreden met het geplaatste punt en de bochtigheid, genereer dan de route om te zien hoe deze loopt.
Reismodus: Voordat de route wordt gegenereerd of gestart, is het mogelijk om de reismodus aan te passen.
Bochtigheid: Pas hier de bochtigheid aan van de route. Dit kan zowel voor- of nadat de route is gegenereerd.
Sluiten: Niet tevreden of liever een andere locatie, klik dan op het kruisje om dit scherm te sluiten.
Start: Alle instellingen staan goed en je bent tevreden over de route, klik dan op start en open hiermee direct de route in de ‘navigeer modus’.
Geen zin om een route zelf te genereren, bekijk dan onze uitgebreide collectie routes in de RouteXpert Bibliotheek!
Tracken met de Mobile app
Je hebt op ‘Start tracklog’ geklikt en hiermee dus de tracking gestart. Tijdens het tracken is de app volledig te gebruiken, zonder dat de tracking wordt gestopt. Lees hier om meer te leren over de extra knoppen omtrent het tracken.
Opnemen/gepauzeerd: Zodra de track is gestart, verschijnt dit icoontje in je scherm. Zo is altijd te zien of de track opneemt of gepauzeerd is.
Statistieken: Klik hier om tijdens het tracken al de statistieken te bekijken, zoals onder andere de afstand en duur van de track.
Pauzeren/herstarten: Door hier te klikken kan de track gepauzeerd worden. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld pauzes niet de statistieken van de track beïnvloeden. LET OP! Vergeet niet de track weer te herstarten na een pauze.
Foto maken: Klik hier om tijdens de track een foto te maken of toe te voegen. Voor meer uitleg, kijk bij ‘Foto’s toevoegen in een track’.
Track opslaan: Klaar met tracken? Klik dan op deze knop om de track op te kunnen slaan.
Naam track: Geef hier een leuke naam aan de track.
Verwijder track: Niet tevreden met het eindresultaat van de track? Gooi de opgenomen track direct weg door hier te klikken. LET OP! Hiermee wordt de opgenomen track dus niet nog ergens bewaard, maar definitief weggegooid.
Reismodus: Standaard staat de reismodus in de app op rijden, maar deze track is te voet opgenomen. Verander hier nog eenvoudig en snel de track naar de juiste reismodus.
Foto’s toevoegen achteraf: Onderweg foto’s gemaakt, maar deze nog niet toegevoegd aan de track? Voeg vooral deze foto’s nog toe en ze zullen automatisch op de juiste plek worden toegevoegd in de track. LET OP! Hiervoor zijn wel de juiste toestemmingen nodig. Check hiervoor of de instellingen van jouw camera-app correct staan.
Annuleren: Door op annuleren te klikken sluit je dit venster en verandert er niks.
Opslaan: Als alle informatie goed staat, de foto’s zijn toegevoegd en je bent tevreden, sla dan de track op. Deze komt direct in je tracklijst te staan. Het uploaden kan even duren, controleer de upload wachtrij voor de status van je track.
Weggooien: Als de app toch een keer crasht of per ongeluk wordt afgesloten tijdens het tracken, open de Mobile app en dit scherm komt te voorschijn. Mag de track weg worden gegooid, klik hier.
Hervatten: Ben je nog onderweg en bezig met tracken, klik dan op hervatten en de track zal doorgaan alsof er niks is gebeurd.
Foto’s toevoegen aan een track
Tijdens het volgen van een route zijn genoeg fotowaardige momenten te zien. Tijdens het tracken is het daarom heel eenvoudig om foto’s te maken en toe te voegen, zodat later opnieuw kan worden genoten van deze momenten.
Toestemmingen
Als je voor het eerst de camera opent om een foto te maken tijdens het tracken, krijg je deze melding te zien. De toestemming is nodig om foto's te kunnen maken in de app.
Deze melding krijg je te zien als je een foto toevoegt uit de gallerij of de gemaakte foto wilt opslaan. Het is niet noodzakelijk om toegang te geven tot alle foto’s, maar dit raden wij wel aan. Zo gaat het sowieso goed met foto’s toevoegen en opslaan.
Foto's toevoegen
Camera: Klik op camera om vanuit de app een nieuwe foto te maken om toe te voegen aan de track.
Galerij: Tijdens de pauze een mooie foto gemaakt met de camera op de telefoon zelf? Voeg deze foto ook toe aan de track door op deze knop te klikken.
Flits uit: Zet de flitser uit om zeker te zijn dat de foto zonder flits wordt gemaakt.
Flits automatisch: De camera laten bepalen of flits nodig is of niet, zet de flits op automatisch.
Flits aan: Zet de flitser aan om zeker te zijn dat de foto met flits wordt gemaakt.
Zaklamp: Liever geen flits maar wel extra licht nodig, zet dan de zaklamp aan.
Zoomen: Schuif het gele balkje om in en uit te zoomen.
Zoom level: Zie hier hoe ver je ingezoomd bent.
Camera draaien: Wissel met deze knop tussen de camera voor en achter.
Foto maken: Tevreden met het beeld? Maak de foto door op deze knop te klikken.
Naam foto: Geef de foto een leuke naam. Dit is niet verplicht.
Beschrijving foto: Geef de foto een leuke beschrijving. Dit is niet verplicht.
Opslaan/annuleren: Tevreden met het eindresultaat? Sla de foto op en deze wordt toegevoegd aan de track. Toch liever een andere beeld? Annuleer om de foto niet toe te voegen.
Toestemming voor locatie (iOS)
De volgende meldingen zijn belangrijk om goed door te nemen om optimaal gebruik te kunnen maken van de app.
Wanneer de app voor het eerst wordt gebruikt, krijg je deze melding te zien. MRA raadt aan om hier te kiezen voor ‘Bij gebruik van app’.
Wanneer je een track start, zal deze melding getoond worden. Kies hier voor ‘Wijzig in ‘Altijd’ om te blijven tracken als de telefoon/tablet stand-by staat danwel vergrendeld is. Als je dit niet doet, zal de tracking niet doorgaan als de app niet op de voorgrond draait.
Dit is de laatste belangrijke melding, maaar het is niet noodzakelijk om de tracking werkend te hebben. Wij raden het echter wel aan om deze instellingen aan te zetten om de tracking zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Heb je bij melding 2 gekozen voor ‘Behoud ‘Bij gebruik van app’’, dan krijg je deze melding te zien als je opnieuw een track start. Deze melding kan gezien worden als een herinnering, dus nog steeds tevreden met je keus? Klik dan op ‘Cancel’.
Toestemming voor locatie (Android)
De volgende meldingen zijn belangrijk om goed door te nemen om optimaal gebruik te kunnen maken van de app.
In de eerste melding wordt gevraagd of de app gebruik mag maken van de locatie. Om te kunnen tracken en jouw positie te kunnen bepalen, is het nodig dat deze toestemming wordt verleend.
Direct hierna wordt deze melding getoond met meer details over de locatietoestemming. Kies hier voor de optie ‘Tijdens gebruik de app’. Voor optimaal gebruik van de app kan hier ook het beste worden gekozen voor de optie ‘Exact’.
De derde belangrijke melding wordt getoond bij het starten van een track. Door op ‘Altijd toestaan’ te klikken is het mogelijk om te blijven tracken terwijl de telefoon/tablet stand-by staat danwel vergrendeld is. Als je dit niet doet, zal de tracking niet doorgaan als de app niet op de voorgrond draait.
De laatste melding vraagt om toestemming voor de toegang tot je 'fysieke activiteit'. Deze toestemming is niet noodzakelijk om de track goed te laten werken, maar wij raden het wederom wel aan.
FAQ
Zie hier een overzichtje van de meest gestelde vragen over de MyRoute-app Mobile app.
Waar kan ik de Mobile app vinden?
De app is gratis te dowloaden in de App-/Playstore. Zoek op 'MyRoute-app Mobile' en de app is niet te missen.
Moet ik betalen voor de app?
Nee, de app is gratis. Je hoeft hier dus niet voor te betalen in de App-/Playstore.
Sommige features die in de app staan, zijn gebonden aan je account en kunnen daarom wel betaald zijn.
Is de Mobile app hetzelfde als de website?
De app is niet helemaal hetzelfde als de website, omdat het een mobiele weergave is ten opzichte van een volledige website. uiteraard is wel geprobeerd om zo veel mogelijk overeenkomsten te hebben en dat de app voldoende is voor onze gebruikers onderweg. Het kan soms dus gebeuren dat bepaalde functies niet vanuit de app zelf mogelijk zijn of iets minder prettige werken. Hiervoor is het nodig om naar de website te gaan op hetzelfde apparaat of op een computer.
Hoe kan ik Miles in plaats van Kilometers gebruiken in de app?
Om te kunnen wisselen tussen Kilometers en Miles, ga je eenvoudig naar je accountinstellingen en klik je op 'Account beheren'. Hiermee worden jouw accountsinstellingen geopend, waaronder de eenheid.
Hoe kan het dat bij het toevoegen van foto's deze niet op de juiste locatie komen te staan?
Om foto's achteraf toe te kunnen voegen aan de opnemende track, is het belangrijk dat jouw camera op het desbetreffende apparaat correct is ingesteld. Als jij hier hebt aangegeven dat de camera niet mag opslaan waar foto's worden genomen, kunnen wij die ook niet in de Track regelen.
Help! Ik krijg enkel rechte lijnen in mijn Tracklog! Wat gebeurt hier?
Er zijn meestal twee oorzaken waardoor rechte lijnen in de track kunnen onstaan. Bij de eerste optie is het mogelijk dat het GPS signaal op dat moment niet goed is en jou daardoor niet goed kan volgen. Bij de tweede optie is het mogelijk dat de toestemmingen voor de app niet goed zijn ingesteld. Lees daarom nog even de toestemmingen voor iOS of Android goed door in deze handleiding en controleer je eigen instellingen.
Door de toestemming te geven dat de app altijd de locatie mag volgen, kan de track doorgaan ongeacht of de app op de voorgrond openstaat.
Help! Ik heb een Tracklog opgeslagen, maar kan deze niet terugvinden. Wat moet ik nu doen?
Het kan soms gebeuren dat je een track opslaat, maar deze niet in je Tracklijst terug kan vinden. Mogelijk ging er iets mis tijdens het uploaden en is de track daarom niet opgeslagen. Kijk even bij de upload wachtrij om te controleren of de track hier wel staat en of de upload alsnog kan worden gestart.
Kijk bij 'Instelling in de Mobile app' voor meer informatie over de upload wachtrij.
Help! Sommige foto's missen in mijn opgeslagen Tracklog. Hoe kunnen deze nog worden toegevoegd?
Het kan soms gebeuren dat je een track met foto's opslaat, maar tijdens het uploaden gaat iets mis. De track is opgeslagen, maar er ontbreken een paar foto's. Kijk even bij de upload wachtrij om te controleren of de track hier wel staamet de foto's en of de upload alsnog kan worden gestart.
Kijk bij 'Instelling in de Mobile app' voor meer informatie over de upload wachtrij.