Sommige afbeeldingen van de handleiding zijn misschien op uw computer of tablet minder goed te zien. Dan wilt u deze vergroten. Dit kan als volgt:

Optie 1. Beetje groter

Klik op de afbeelding met de linkermuisknop. De afbeelding wordt nu iets vergroot.

Als dit niet groot genoeg is:

Optie 2. Veel groter

Klik op de afbeelding met de rechtermuisknop. U ziet een venster met meer opties.

Kies in het venster 'afbeelding openen in nieuw tabblad'.

De afbeelding wordt nu getoond in de gehele breedte van de computer of tablet.

Optie 3. Downloaden

Klik op de afbeelding met de linkermuisknop. U ziet de afbeelding en onder de afbeelding een icoontje om de afbeelding te downloaden (zie ook afbeelding).