Nieuw onderwerp beginnen

Tankstations

Is er een mogelijk om tankstations weer te geven? Het lijkt alsof ik talent heb om routes uit te zetten die alle tankstations mijden, terwijl het aantal tankstations steeds lijkt af te nemen. Om over het zwetend naar de benzinemeter kijken nog maar te zwijgen. Eventueel de Michelin kaart implementeren? Daar werkt dit perfect. http://www.viamichelin.nl/


Groet,

A3


Hallo Adrie, in januari wordt (als het meezit) onze POI interface gelanceerd, daar zitten ook tankstations in.

Het mijden van tankstations ligt niet alleen aan jou. Heb ook al een paar keer met samen geknepen billen op de motor gezeten. Bij 200 km ging het lampje branden en bij 240 km was er pas het eerst pompstation aan de route. Het was verder erg stil en donker in de Ardennen (reed wel overdag).

Ja, op de E25 voorbij Luik kom je in ruim 100 km geen tankstations meer tegen op de snelweg.

De poimanager is helemaal top! Vooral doorgaan.

Dank je, we blijven gewoon doorgaan, stap voor stap gaan we vooruit!

Dit is een geautomatiseerd bericht. Reeds zijn aantekeningen gemaakt van de berichten in deze conversatie. De topic wordt gesloten om te voorkomen dat er mensen reacties plaatsen die niet relevant zijn aan het oorspronkelijke onderwerp.
Indien u het noodzakelijk acht dat het onderwerp opnieuw wordt aangekaart, maak dan alstublieft een nieuw topic aan. Gelieve uw bericht compleet te maken met een duidelijke beschrijving zodat ons team er spoedig mee aan de slag kan.