Nieuw onderwerp beginnen

Linux Connector

Ben benieuwd of er ook nog een Linux connector in de "pijplijn" zit

Momenteel is er alleen een IOS en Windows connector beschikbaar.

Moet dus nu dmv exporteren naar GPX en knippen en plakken naar mijn Garmin GPS de route overzetten. Op zich goed te doen maar een uitbreiding van de connectors zou zeker mooi zijn. 


4 personen hebben deze vraag

We hebben geen Linux expert in ons midden, dit zullen we moeten uitbesteden.

Komend jaar zullen we kijken of hier liquide middelen voor zijn.

Zelfde vraag geldt voor Android. Intussen een van de meest populaire OS-en voor Tablets.

Naar mijn mening is een mogelijkheid om de functie van het downloaden uit te breiden al voldoende. Wanneer 1 of meerdere paden kunnen worden vastgelegd zit je in 1 keer goed. Het enige wat (meestal voor de 1e keer) lastig is, is het bepalen van het juiste pad door de gebruiker. Aan de ervaren gebruikers om de tips hierover per device aan dit forum toe te vertrouwen.

Dit is een geautomatiseerd bericht. Reeds zijn aantekeningen gemaakt van de berichten in deze conversatie. De topic wordt gesloten om te voorkomen dat er mensen reacties plaatsen die niet relevant zijn aan het oorspronkelijke onderwerp.
Indien u het noodzakelijk acht dat het onderwerp opnieuw wordt aangekaart, maak dan alstublieft een nieuw topic aan. Gelieve uw bericht compleet te maken met een duidelijke beschrijving zodat ons team er spoedig mee aan de slag kan.