Nieuw onderwerp beginnen

meerdere routes in 1 GPX bestand als 1 route weergegeven

ik heb een GPX bestand ontvangen met daarin 4 afzonderlijke dag-routes in 1 bestand. Deze worden in tyre wel als afzonderlijke routes weergegeven en zijn ook zo te openen, echter in MyRoute is alles samengevoegd tot 1 lange doorlopende route. Hoe krijg ik de 4 routes afzonderlijk in MyRoute te zien? 


groeten Hendri 


Momenteel is deze functionaliteit nog niet geïmplementeerd in MyRoute-app. Echter is dit een feature die u binnenkort van MyRoute-app kunt verwachten. 

Dat is geregeld, maar ze heten dan Route.gpx (1), Route.gpx (2), terwijl de subroutes wel degelijk hun eigen benamingen hebben. Het zou fijn zijn als deze benamingen ook meekwamen in MRA.


gr Marten 

Is hier al iets meer over bekend?


Grtz,


WaltzingMatilda

Dit is een geautomatiseerd bericht. Reeds zijn aantekeningen gemaakt van de berichten in deze conversatie. De topic wordt gesloten om te voorkomen dat er mensen reacties plaatsen die niet relevant zijn aan het oorspronkelijke onderwerp.
Indien u het noodzakelijk acht dat het onderwerp opnieuw wordt aangekaart, maak dan alstublieft een nieuw topic aan. Gelieve uw bericht compleet te maken met een duidelijke beschrijving zodat ons team er spoedig mee aan de slag kan.