Nieuw onderwerp beginnen

Routepunten zijn nog steeds niet "nauwkeurig" op de weg te zetten.

Routepunten zijn nog steeds niet "nauwkeurig" op de weg te zetten.


2 personen hebben dit probleem

Beste Hans,


Als u een routepunt selecteert, kunt u gemakkelijk via het 'zoom in' icoon inzoomen. DIt zorgt ervoor dat u de routepunten gemakkelijk op de weg kunt plaatsen.


Met vriendelijke groet,


Koen 

Customer Support

Jammer, was in Tyre wel mogelijk.

(heb weinig pluspunten tov Tyre in jullie nieuwe prog kunnen vinden)

Beste Hans,


Welke functie zou u graag toegevoegd zien aan MyRouteApp?


Met vriendelijke groet,


Koen 

Customer Support

In Tyre zit een optie dat het programma zelf de routepunten op de weg zet als deze bij een import onverhoopt naast de weg komen te staan. Dit kan MyRoute niet. 


Daarnaast plaatst MyRoute ook nog steeds automatisch routepunten precies op kruispunten, rotondes en andere onlogische plaatsen.


Dit maakt dat je verplicht bent om de routepunten allemaal na te lopen i.p.v dat het aanbevolen is.

Het maken van een routerol (op papier dus) is op deze manier eigenlijk net zo veel werk. Welk voordeel is er dan behaald met MyRoute.


Ik snap de vraag wel.

Software zou je werk uit handen moeten nemen, het veel eenvoudiger moeten maken, het denkwerk voor je moeten doen.

Helaas is er veel software geschreven dat het werk eerder lastiger of onnodig complex maakt.


Voorbeeld:

De verschillende kaarten (Google, Here, TomTom, etc) zijn niet hetzelfde gekalibreerd. Dat betekent dat de wegen niet op exact dezelfde locatie liggen.

Dit feit zou er voor moeten zorgen dat bij veranderen van de kaart, de routepunten van de route ook mee verschuiven naar nieuwe positie volgens kaart.. Dan neem je mensen overbodig werk uit handen.


Ondanks dat Myroute best leuke dingen heeft. Is het nog niet mogelijk om gauw 5 minuten voor vertrek nog even een route van een ander via Myroute naar je eigen toestel te brengen en dat het dan ook nog klopt


Dit is wel iets wat mensen willen. Mensen willen niet uren prutsen (echte routemakers daargelaten). Mensen willen gewoon dat software voor hun werkt


1 persoon vindt dit leuk

De mogelijkheden die ik met Tyre had, mis ik nu bij jullie nieuwe programma (jullie weten zelf wel welke dat zijn). Reden voor mij om op een andere manier mijn routes (en routeboeken) te gaan maken. MRA zal ik dus niet gaan gebruiken. 

Beste Hans,


Erg verelend om te horen dat u niet tevreden bent met MyRoute-app. Helaas is het voor mij niet duidelijk welke functies van Tyre u graag in MyRoute-app wilt zien, ik kan niet voor u raden welke functies u wilt. Daarnaast heeft MyRoute-app zeer veel voordelen ten opzichte van Tyre.


Ik hoor het graag van u.


Met vriendelijke groet,


Koen

Customer Support