Nieuw onderwerp beginnen
Gepland

Nummers bij waypoint

Misschien zou het leuk of interessant zijn als je met de muis over een waypoint gaat dat je ook het nummer ziet staan, voorbeeld tussen haakjes links van de naam.

In Tyre is dit momenteel ook zo.

Akkoord, als je erop klikt dan zie je het ook. Maar soms is het handig als je het zo ook al ziet.


3 personen vinden dit idee leuk.

Klopt, dat zijn we idd van plan.

Zeer belangrijk de nummering en de volgorde nog vlotter kunnen wijzigen op de kaart zelf.

De routepunten opslaan met nummering is handig. Bij Tyre is dit een keuze en daar maakte ik altijd gebruik van. Zou mooi zijn als het in Myrouteapp ook zo zou werken.

De routepunten zijn genummerd, wat bedoel je met opslaan met nummering?

Hallo Michel,

 

Als je in Tyre kiest voor Routepunten automatisch nummeren, dan worden de routepunten met nummer opgeslagen in bijvoorbeeld itn en gpx bestanden.

In de Tomtom zijn de routepunten dan makkelijker te linken aan de naam.

Ik gebruik ook nog wel eens Mapsource om de routes te stroomlijnen en als de routepunten genummerd zijn, zijn ze makkelijker terug te vinden in de routebeschrijving.


Opslaan zonder nummering (itn): 


Opslaan met nummering (itn):


Lastig terug vinden:


Makkelijk terug vinden:

Gr. Peter


We zullen eens kijken.


1 persoon vindt dit leuk
Dit is een geautomatiseerd bericht. Reeds zijn aantekeningen gemaakt van de berichten in deze conversatie. De topic wordt gesloten om te voorkomen dat er mensen reacties plaatsen die niet relevant zijn aan het oorspronkelijke onderwerp.
Indien u het noodzakelijk acht dat het onderwerp opnieuw wordt aangekaart, maak dan alstublieft een nieuw topic aan. Gelieve uw bericht compleet te maken met een duidelijke beschrijving zodat ons team er spoedig mee aan de slag kan.