Nieuw onderwerp beginnen

Verkeersinformatie weergeven op kaarten

Het zou handig zijn om de verkeersinformatie weer te kunnen geven op de kaarten.

Met name wegafsluitingen zijn handig om van te voren te weten.

Afgelopen jaar heb ik routes gepland door de Alpen en moest ik de informatie over afgesloten passen apart in de Tomtom routeplanner opzoeken.

Zou mooi zijn als de verkeersinformatie geïmplementeerd werd als weergave optie.


Hallo Peter, hier hebben we bewust niet voor gekozen. Meestal plan je je route al een paar weken van tevoren, soms zelfs nog langer. Als je wegafsluitingen meeneemt in de berekening, dan klopt de route niet meer. En een paar weken kan de weg weer open zijn.

De nieuwe TomTom Rider 400 kun je verbinden met je app, dan heb real time informatie. Zodra we wegafsluitingen aan- én uit kunnen zetten in de berekening, dan implementeren we het meteen, maar helaas is dat zowel bij TomTom, Here als Google Maps niet mogelijk.

Ok Michel, bedankt voor de reactie.

Is geen onoverkomelijk probleem om de aparte Tomtom routeplanner met wegafsluitingen er naast te houden.


Ok, zodra er meer mogelijkheden zijn gaan we het aanpassen.

Dit is een geautomatiseerd bericht. Reeds zijn aantekeningen gemaakt van de berichten in deze conversatie. De topic wordt gesloten om te voorkomen dat er mensen reacties plaatsen die niet relevant zijn aan het oorspronkelijke onderwerp.
Indien u het noodzakelijk acht dat het onderwerp opnieuw wordt aangekaart, maak dan alstublieft een nieuw topic aan. Gelieve uw bericht compleet te maken met een duidelijke beschrijving zodat ons team er spoedig mee aan de slag kan.